Wiroś Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) etam:) nie jest tak źle:) a flądre ostatnio jadłeś aż sie uszki trzęsły :)no, jeszcze mi się po niej odbija :biggrin: (chyba tą szmatą) Edytowane 18 Lipca 2012 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Więc tym razem chomara sobie zjemy... na pewno straszy będzie :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ja to 'marzę' o pstrągu.Np. z Mylofa :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Ja to 'marzę' o pstrągu.Np. z Mylofa :icon_rolleyes:To rusz dupe i jedż,daleko nie masz,wycieczkę sobie zrobisz i najesz się przy okazji..(chociaż jak sobie przypomnę tą końcówkę drogi to mnie dupka zaczyna boleć :angry: ). Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Dzień dobry, :biggrin: to kiedy śmigamy :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Hehe mówiłam, że to ja i Wiroś przynieślismy Tobie szczęście :) ogólnie wycieczka udana tylko ten deszcz...to kiedy opijamy?? :D Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 (edytowane) Dzień dobry, :biggrin: to kiedy śmigamy :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: :crossy: ja mam dość tego odrzutowca- na ten sezon starczy mi motocykli :D (tych dwoje braci mnie wykończyło) :) Edytowane 20 Lipca 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 ja mam dość tego odrzutowca- na ten sezon starczy mi motocykli :D (tych dwoje braci mnie wykończyło) :) No no, jakoś Ci nie wierze :biggrin: Hehe mówiłam, że to ja i Wiroś przynieślismy Tobie szczęście :) ogólnie wycieczka udana tylko ten deszcz...to kiedy opijamy?? :D No można jutro, ale niektóre osobniki mają w planie wycieczki w strugach deszczu :wink:Te zdjęcia obiecane też bym chciała zobaczyć :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 to co kiedy hurtowe opijanie? :PGratuluje zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gratuluje. * A dasz się jechnać ? Może nie będzie wtedy już taki ładny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Huhuhu widzę ostatnio same zmiany sprzętów w garażach .. miło .. to kiedy teścik na dłuższej trasie? obawiam się że będzie teraz ciężko za GSX-Rkiem zadążyć... GSRa już trzeba było gonić...pozdrówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 To jak sobota 28-go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 (edytowane) Huhuhu widzę ostatnio same zmiany sprzętów w garażach .. miło .. to kiedy teścik na dłuższej trasie? obawiam się że będzie teraz ciężko za GSX-Rkiem zadążyć... GSRa już trzeba było gonić...pozdrówka ;) Nini, ostrożnie i powoli (jak narazie :bigrazz:)Wczoraj miałam pierwszą jazdę z instruktorem :crossy: To jak sobota 28-go? A co jest w sobotę? :ohmy: Edytowane 21 Lipca 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W sobotę lub niedzielę, wyjazd jednodniowy.... Mylof, Hel... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 W sobotę lub niedzielę, wyjazd jednodniowy.... Mylof, Hel... :rolleyes: Bardzo dobry pomysł ale może lepiej Hel,albo Stegna? nad morze :biggrin: polskie, piękne i pogoda pewna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi