lukimaster Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Żniwa Marku i sianokosy. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Hello, szukam pewnego motocykla GSXR rocznik 2007-2009, ewentualnie CBR 600RR,lub R6 jak ktoś coś wie to proszę na PW :biggrin: oczywiście w rozsądnej odległości od CT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Rozsądna odległość do 1500km. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Nie nie Magdaleno my byliśmy w odwiedzinach : :bigrazz: u znajomych...Przygoda ach przygoda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Hello, szukam pewnego motocykla GSXR rocznik 2007-2009, ewentualnie CBR 600RR,lub R6 jak ktoś coś wie to proszę na PW :biggrin: oczywiście w rozsądnej odległości od CT Ja mam coś takiego w garażu.... Nie kurzy się bo pod pokrowcem i może na sprzedaż... :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 (edytowane) Nie nie Magdaleno my byliśmy w odwiedzinach : :bigrazz: u znajomych...Przygoda ach przygoda :banghead: RACJA RACJA !!! Jeszcze raz dzięki za "NIESPODZIEWAJKĘ" i oczywiście zapraszamy ponownie :) Edytowane 17 Lipca 2012 przez pikpok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Ja mam coś takiego w garażu.... Nie kurzy się bo pod pokrowcem i może na sprzedaż... :rolleyes: Wiem wiem :biggrin:Ale nie mogę robić z wami interesów bo będzie mi gÓpio się handlowac :wink:Chyba sobie kupie rower szybciej znajdę coś co spełni moje wymagania ;) RACJA RACJA !!! Jeszcze raz dzięki za "NIESPODZIEWAJKĘ" i oczywiście zapraszamy ponownie :) Teraz wasza kolej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Chodzą słuchy, że jest taka jedna czarna R6 w CT... doinwestowana: z Akrapem + amorek skrętu + gratis kod na nieśmiertelność z czipsów Lejs :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 RACJA RACJA !!! Jeszcze raz dzięki za "NIESPODZIEWAJKĘ" i oczywiście zapraszamy ponownie :)ja myślę że "Niespodziewajkę" to nie Wy mieliście :) Chodzą słuchy, że jest taka jedna czarna R6 w CT... doinwestowana: z Akrapem + amorek skrętu + gratis kod na nieśmiertelność z czipsów Lejs :icon_razz:z tego co wiem to owa ersześć ma też zezwolenie od samego Pana B. na zapier*alanie ;) może warto przemyśleć..pZdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) Wiem wiem :) pomyślę, chyba będę musiała zaprzyjaźnić się z PROWIDENTEM :dry: Edytowane 18 Lipca 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) h**e i hujewny: kiedy jedziemy gdzies wspólnie np na Hel jak to było kiedyś?? ze 2 lata temu. rybe bym se zjadł :) ps a 6setki to nie jadą..... :P ps2 600 mają jedną wade.... .......brak pozostałych 400setek ;) Edytowane 18 Lipca 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,12147955,Skontroluja_smazalnie_ryb_z_materialu_TVN___Bedziemy.html smacznego Bartusiu, ale jak by co to ja mogę zabrać kanapki i jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (edytowane) h**e i hujewny: kiedy jedziemy gdzies wspólnie np na Hel jak to było kiedyś?? ze 2 lata temu. rybe bym se zjadł :) ps a 6setki to nie jadą..... :P ps2 600 mają jedną wade.... .......brak pozostałych 400setek ;) Hmmm, a jak komuś brakuje 1000 to moRZe jechać nad moŻe Edytowane 18 Lipca 2012 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 http://wiadomosci.ga...__Bedziemy.html smacznego Bartusiu, ale jak by co to ja mogę zabrać kanapki i jechać etam:) nie jest tak źle:) a flądre ostatnio jadłeś aż sie uszki trzęsły :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 słyszałem o jednych takich co to z nad morza niedawno wrócili i już muszą nad drugie jechać bo nad tym pierwszym to za słone ryby były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi