MariuszJ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 karamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 ....herbu zielona pietruszka.... mmm fujara juz gotowa?? uszczlniacze i światła juz niżej?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Tiaa, można teraz po nocy śmigać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 no to bałdzo ładnie z Twojej strony :) jakies plany macie motocyklowe na wekend teraz lub wekend długii majowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 muszę sie pochwalić moja odwagą.. bo pojeździłem dziś trochę ps: frendzle nie odpowiadają na powitalne uniesienie ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Marek to zaszalałeś, normalnie nie poznaję kolegi.Cicha woda.......Bartoszu ja generalnie to nie śmigam po %.. a ten week. to tylko %%% :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Bartoszu. Kiedy zobaczę Cie w nowym kasku ? :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jutro :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2012 i co było to jutro?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 i co było to jutro?? :)Zasadniczo pobieżnie jutro było futro a po jutrze to już po futrze :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 W koncu mozna posmigac na torze kartingowym :-D http://www.racingarena.pl/65,1,sport.html Ktos sie pisze na sobotnie latanie? treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 W koncu mozna posmigac na torze kartingowym :-D http://www.racingare...65,1,sport.html Ktos sie pisze na sobotnie latanie? treb0r ja z chęcią, ale nie teraz :( musze najpierw opone zmienić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 :( musze najpierw opone zmienić.... A ja motocykl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Aaa byliśmy zobaczyć z Lukimajsterem tor kartingowy,nawet przyjemnie,jak ruszy na całego to chyba się skusze. :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 No nawet zostaliście przeze mnie przypadkowo wyprzedzeni puszką na chełmińskiej - tak zapierniczaliście :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi