bartez Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 ja juz tez po sprzedaży :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To kiedy opijamy? :) gratulacje! Ps.jaki piękny masz avatar:) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czyli Bartez ma nowy motór, dasz się karnąć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 To kiedy opijamy? :) gratulacje! Ps.jaki piękny masz avatar:) dziekuje. nie wiem kiedy opijamy? wymysl coś :)Czyli Bartez ma nowy motór, dasz się karnąć??? a dam. Jak ładnie poprosisz(np. 0,5 ci*łej starogardzkiej+ mały tymbark jabłkowy) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Czyly siora się spóźniła ? Trudno kupi se czopka - na jedno wyjdzie :bigrazz: * Gratuluje Bartoszu raz jeszcze szybkiego i udanego byznesu.** CBR - Całkowity Brak Rozumu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Pawełku jestem z Ciebie dumna,no avatar first klas :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Wiechu do **uja miło było Cię zobaczyć! Popraw nam się i odzywaj częściej :excl: ps.i nie chlej tyle :bigrazz: ,wiem wiem pewne rzeczy nie zmieniają się nigdy :excl: :P Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 (edytowane) Wiechu do **uja miło było Cię zobaczyć! Popraw nam się i odzywaj częściej :excl: ps.i nie chlej tyle :bigrazz: ,wiem wiem pewne rzeczy nie zmieniają się nigdy :excl: :P Madzia do **uja co to za avatar, chyba zrobiłaś sobie zdjęcie po wczorajszym chlaniu, bo przecież pewne rzeczy się nie zmieniają melini*ro :icon_razz: Ps. Jak zrobi się cieplej to wpadnę do Ciebie na lodzika :icon_mrgreen: Edytowane 30 Marca 2012 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 złamałem prawy łokieć w lewej stopie... :( sezon poszedł na ryby :(:(:( prima aprilis :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Bartoszu a jak tam moje koło od jednoślada?Już bym sobie pojeździł ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Bartoszu a jak tam moje koło od jednoślada?Już bym sobie pojeździł ;) Mariuszu, nie denerwuj sie. FOX ma wszystko pod kontrolą :) we wtorek odbieram szprychy od Markosława biobajkera i we środe max czwartek bedzie zrobione.......(chyba ze bedziesz musiał kupić nowe.... :D:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Trza było od razu oddać do fachowca Markosławka B12 z Torunia k. Grzywny :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nic nie będę mówił nt koła od roweru. Mariusz - zmień serwis jo :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 jo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Se ponarzekam.Ale mamy fajną pogodę :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi