lukimaster Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Chyba faktycznie pora Komara z szopy wystawić :wink:Ps.1. Magdalneko: Awataru nie zmienię gdyż to przewyższa moje umiejętności informatycznologistyczne :sad:Ps.2. Osada to chyba ta przy ul. Kościelnej, ale to niech ktoś się wypowie kto mieszka bliżej centrum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) A to nie ja widnieję na tym obrazku??Mój motór odpalił, więc jak by co to mogę śmigać, albo nie najpierw zrobię mu wiosenny serwis: sprawdzę powietrze w przednim kole (w tylnym sprawdzałem jesienią) Edytowane 14 Marca 2012 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Klepią, że niby mjut ma być pogoda. Szczur już nie może się doczekać :biggrin: Chyba korba wyjdzie bokiem na pierwszej jeździe ajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjPS. Jak odpali po serwisie.Mówisz,ze mjut będzie? :) tez sprawdzalam i ma być ładnie. Może na rybke skoczymy turystycznie?Pabloo ogranij się CHŁOPIE!!! :) Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 14 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 (edytowane) .... a że ja generalnie obcy , tak spytam czy to ta Osada przy Kościelnej w Chełmnie?....i czy jako obcy ( znaczy sie z okolic..) zajrzeć mogę ??Tak to przy ul.Koscielnej...oczywiście zeTAK. Zresztą mam info że ktoś z Sopotu się wybiera :crossy: Edytowane 14 Marca 2012 przez kufi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ale czyli co teraz w niedziele gdzieś jedziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja chętnie na rybke się przejadę :) niedziela ma być całkiem znośna :cool:,przykleje sobie na tylną szybę ogłoszenie i w drogę :bigrazz:, jeszcze na Bartosza kasku bo mówił że mu się grafika nie podoba :sad: Wiecie że Pan B był na przejażdżce i nie założył prezenta, chyba mu sie nie podoba,trza zadzonić czy zwroty są, a jak nie to zamiana na kominiarkę :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 tak byłem zrobić runde i tak na szybko szybko i załozyłem stary kask bo włosy nie umyte jeszcze to szkoda mi było brudzić :) a kask mi sie podoboba bardzo i proszę nie wierzyć w to co pisze obywatelka Sylwia bo ona wredna jest :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Niedziela ma być pochmurna :( wiec pewnie lipa,jutro korzystajcie ja niestety arbajt :(Ps.Bartoszu jak mogłeś nie ubrać prezenta? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 To jutro, jeździ ktoś? Bo małżonka wykazuje chęci i babkę mamy w domu więc przepustkę dostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 To polatali, Pablo ładny sprzęt sobie sprawiłeś :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Dzęki.Własnie miałem pytać czy dojechałeś bo nawet dobrze kasku nie sciągnąłeś, tyleeee się nagadaliśmy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzmozis Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 www.fenixtorun.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) http://otomoto.pl/su...r-M3088902.html brać pany i Panny!!!! zbieram na sekwencyjna instalacje gazową do żuka blaszka..... ( i alusy do golfa) ;) Edytowane 20 Marca 2012 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Powiedz,że zbierasz na Chorawcje :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 http://otomoto.pl/su...r-M3088902.html Panny!!!! Siora szuka czegoś na pierwsze moto. Ale boję się że jej się znudzi po pierwszym sezonie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi