Seb Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Byłem tydzień temu na obwodnicy w tą niedziele co miała być ciepła :P No i faktycznie było ciepło dopóki nie wsiadłem na moto :D Odcinek całkiem ładny można pozapierdalać :). Troszkę piasku jeszcze tam jest także trzeba uważać, no i podstawa to dobrze schować bilecik bo kolega zgubił i płacił 17,60:D. Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 No ja jechałem tyle że autem i przyznam że motocykliści bardzo mnie zawiedli, szczególnie Ci z frędzlami i innymi dewocjonaliami :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 No ja jechałem tyle że autem i przyznam że motocykliści bardzo mnie zawiedli, szczególnie Ci z frędzlami i innymi dewocjonaliami :bigrazz: mówisz o sobie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 mówisz o sobie?? O dupie Maryni :D Buli czytaj ze zrozumieniem. Ja nie mam pojęcia jak Ty tą teologię skończyłeś na SGGW :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 umarł fazer, niech żyje fazer...... :) Paweł POCHWA l się!!! :laugh: ps. Najlepszego Lukimajster :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Właśnie Pablosso dlaczego się nie chwalisz?!!!!!! Zdrówka w te :18:-te urodziny.... PeeSNie wiem czy damy rade jutro, jak tak to tylko z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Paweł się nie chwali bo skromność mu na to nie pozwala. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Ok. To się pochwalę. Skończyłem nareszcie 18 lat i mogę legalnie pić z Wami wódkę :icon_razz: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 O dupie Maryni :D Buli czytaj ze zrozumieniem. Ja nie mam pojęcia jak Ty tą teologię skończyłeś na SGGW :P od SGGW (Szkoły Głównej Gwiezdnych Wojen) to mi proszę z daleka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 (edytowane) A tu co stypa jakaś???Ja rozumiem,że jedni się remontują inni przeprowadzaja a inni czytaj Wiechu chleją non stop! ale bez przesady.... meldować mi się tutaj!! i dobre słowo bo mam depresje jesienną i potrzebuje wsparcia!!! Edytowane 8 Listopada 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 A tu co stypa jakaś???Ja rozumiem,że jedni się remontują inni przeprowadzaja a inni czytaj Wiechu chleją non stop! ale bez przesady.... meldować mi się tutaj!! i dobre słowo bo mam depresje jesienną i potrzebuje wsparcia!!! Jak Ci meliniaro kopa zasadzę to Ci ta depresja szybko przejdzie chociaż znając Ciebie to złapałaś tego jesiennego doła bo.... TRZEŹWIEJESZ :icon_exclaim: :icon_razz: Mam nadzieję że Ciebie jakoś wsparłem w tej trudnej sytuacji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 (edytowane) A tu co stypa jakaś???Ja rozumiem,że jedni się remontują inni przeprowadzaja a inni czytaj Wiechu chleją non stop! ale bez przesady.... meldować mi się tutaj!! i dobre słowo bo mam depresje jesienną i potrzebuje wsparcia!!! Dobrym słowem nie pokrzepię za to tradycyjnie zdjęciem. :icon_razz: Melduję że przesiadłem się na armaturę. [Na urodziny dostałem kamizelkę w 4 kolorach, kite, frędzle i kapelusz.] http://img412.imageshack.us/img412/4280/4rumaadupa.jpg[/img] Chulaj duszo piekła nie ma :buttrock: Edytowane 9 Listopada 2011 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 o ten sprzęt chodzi???? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Tak.Jestem w trakcie kursu pajnta i nie ogarnąłem do końca wklejania fotek :icon_razz: Ale TY jesteś niezastąpiona :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Dobrym słowem nie pokrzepię za to tradycyjnie zdjęciem. :icon_razz: Melduję że przesiadłem się na armaturę. [Na urodziny dostałem kamizelkę w 4 kolorach, kite, frędzle i kapelusz.] http://img412.imageshack.us/img412/4280/4rumaadupa.jpg[/img] Chulaj duszo piekła nie ma :buttrock: Żółty to teraz dojebałeś jak Hanka w kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi