MariuszJ Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Ja może w niedzielę, ma byc trochę słońca...i na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 zazdroszczę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 eee spamerzy, a kiedy jedziemy na nowo otwarty odcinek A1? weekend mam zajęty ale od poniedziałku mi pasuje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 weekend mam zajęty ale od poniedziałku mi pasuje :crossy: HeHe Kempin od poniedziałku zapowiadają opady śniegu więc załóż zimowe opony :icon_mrgreen:Przy okazji będę sprzedawa swojego gsr 600, 2006rok jak ktoś zainteresowany to :bigrazz: Bartez może Ty? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 To pojadę sobie sam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 to weź plecak .... z kąpielówkami :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 HeHe Kempin od poniedziałku zapowiadają opady śniegu więc załóż zimowe opony :icon_mrgreen:Przy okazji będę sprzedawa swojego gsr 600, 2006rok jak ktoś zainteresowany to :bigrazz: Bartez może Ty? :icon_rolleyes: taki czysty i świecący....... i po takiej właścicielce hmmmmm kusi kusi :icon_razz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Przy okazji będę sprzedawa swojego gsr 600, 2006rok jak ktoś zainteresowany to :bigrazz: :icon_rolleyes: Ja chętnie bym kupił... ale za bardzo skatowany jest :bigrazz: Poza tym paliłaś lacza, jeździłaś po torze motokroswoym i paliłaś w nim i na nim. No i to Suzuki czyli pęknięta rama była już na deskach kreślarskich(bo księgowi tak obliczyli) :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 eee spamerzy, a kiedy jedziemy na nowo otwarty odcinek A1? a co Ty asfaltu nie widziałeś??? weekend mam zajęty ale od poniedziałku mi pasuje :crossy: weekendy teraz spędzasz na spijaniu perfum???ps.Kasia o Ciebie pytała... HeHe Kempin od poniedziałku zapowiadają opady śniegu więc załóż zimowe opony :icon_mrgreen:Przy okazji będę sprzedawa swojego gsr 600, 2006rok jak ktoś zainteresowany to :bigrazz: Bartez może Ty? :icon_rolleyes: Syla komu Ty GSRa prponujesz??? Bartez takiego sprzęta to nie ogarnie.... Ja chętnie bym kupił... Proszę jaki rozrzutny a na pizze mu było szkoda.... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 15 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 HeHe Kempin od poniedziałku zapowiadają opady śniegu więc załóż zimowe opony :icon_mrgreen: aj tam chyba po waszej stronie Wisły bo u nas ładnie słoneczko będzie świeciło weekendy teraz spędzasz na spijaniu perfum???ps.Kasia o Ciebie pytała... niestety ale weekend spędzę w pracy :sad: Ps. stęskniła się :) może was wkrótce odwiedzę :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2011 Allle było zajefajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 He He Paweł nie za dużo tych sprzętów? Kiedy zobcze nowy avatar? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 A ten Ci się nie podoba? to przecież jego biała sucz,więc po co ma zmieniać??? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 (edytowane) Ale podobno teraz Pawełek pośiwęca dużo czasu białej damie :P Kiedy pierwsza odsłona :bigrazz: ??? Edytowane 18 Października 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 He He Paweł nie za dużo tych sprzętów? Kiedy zobcze nowy avatar? :icon_biggrin: Ymm wczoraj kupiłem kurę i 3 koguty.Po jutrze jadę po zebrę i słonia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi