MariuszJ Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 A co to za spamowanie, co?!!! :P W sumie to ja zawsze...no prawie mam z tyłu miejsce wolne, ale to trzeba lubić zaiwaniać kole 200km\h ....np. z Sylą na plecaku i krzywą lagą z przodu :DA od Kempina to mi wara bo jak i ja tyra ciężko ale w wolnych chwilach spija perfumy ;) Pe eSA w ogóle to w niedziele może by tak w stronę morza?............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 (edytowane) chociaż się trochę forum rozruszało od tego spamowania :icon_razz: a co do szybkiego zawijania to chyba właśnie o to chodzi? :icon_biggrin: ja tez to lubię ... chociaż z krzywą lagą i z Sylą na plecach to jeszcze nie próbowałam :icon_razz: :unsure: na razie to sama plecakuje a te 200 to mnie nie rusza tyle i ciut już było zaliczone :wink: może inaczej będzie jak sama siądę za stery :huh: eee pewnie będzie lepiej :tongue: :biggrin: P.s. przyznać się chłopaki kto mi tak w toruniu bębenki drażni tą słodką melodią z tłumika co wieczór w okolicach chełmińskiej i grudziądzkiej. wiem że na chełmińskiej fajny asfalt i aż się prosi żeby przypiąć ale odrobinę współczucia dla tych co by chcieli a jeszcze nie mogą :wink: Edytowane 29 Września 2011 przez athom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) A co to za spamowanie, co?!!! :P W sumie to ja zawsze...no prawie mam z tyłu miejsce wolne, ale to trzeba lubić zaiwaniać kole 200km\h ....np. z Sylą na plecaku i krzywą lagą z przodu :DA od Kempina to mi wara bo jak i ja tyra ciężko ale w wolnych chwilach spija perfumy ;) Pe eSA w ogóle to w niedziele może by tak w stronę morza?............ Ty to jeszcze musisz mieć pisemne zezwolenie na zabieranie plecaków od Oleńki.. rozwiń proszę tę myśl,że Kempin ciężko tyra ale w wolnych chwilach spija perfumy....przygruchał sobie kogos i się nie chwali?? czy nadal wierny jest Jasiowi Wędrowniczkowi?? ps1.a skąd pewność,że to chłopaki co wieczór śmigają po Chełmińskiej/Grudziądzkiej? ps.hmm mam problem z edycja postów raz mogę raz nie,czy jeszcze ktos tak ma??? przez przypadek naklikałam na jakieś oceny postów,co to qurwa jest???? Edytowane 30 Września 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athom Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 ps1.a skąd pewność,że to chłopaki co wieczór śmigają po Chełmińskiej/Grudziądzkiej? Kurde jak to pisałam to miałam dodać " albo dziewczyny" ale mi umknęło- tak to jest jak się robi milion rzeczy na raz :icon_biggrin: To przyznać się która to tak po nocach śmiga w tej części :smile: Butterfly nie denerwuj się z tą edycją :wink: przyznać się za co ten minus :icon_evil: ? znowu ? ledwie udało mi się ich pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Zupełnie zapomniałam,że dziś jest DZIEŃ CHŁOPAKA,wiec wszystkiego dobrego CHŁOPAKI! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Zupełnie zapomniałam,że dziś jest DZIEŃ CHŁOPAKA,wiec wszystkiego dobrego CHŁOPAKI!w imieniu chłopaków dziękuje.. Nurtuje mnie jedno pytanie: jakie święto ochodzi Paweł??? Dzień Durnia, czy co?? :biggrin: Pawełku nie gniewaj się, na dzień durnia kupie Ci nowe klawisze o Jamachy :) Edytowane 30 Września 2011 przez Grg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Madziu dzięki za życzenia a co do zgody to nie muszę się przecież o nic pytac :P ..... no :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 (edytowane) Nad morze? :wacko: czy ja wiem ... a może na CASSATE do Poznania :tongue: Mariusz a kiedy na oblewanie elewacji, pospiesz się z wyborem terminu bo przecież jeszcze gąty,Kempina dach, Pawełka urodziny...ojejjj chyba nie wytrzeźwieje ojjjj przepraszam a jeszcze Madzi mieszkanko trza będzie uczcić :blush: no to proponować terminy bo musze wpisać w kalendarzu spotkań biznesowych :biggrin: Edytowane 30 Września 2011 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 no mozna by było gdzies skoczyć.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Co do wyjazdu niedzielnego napiszę jutro, co to oblewania jest co tydzień w sobotę. Było już ze 100 (racja Kempin) 101 nie zaszkodzi :P HAHA to już wiem, że w niedzielę sam sobie jadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Co do wyjazdu niedzielnego napiszę jutro, co to oblewania jest co tydzień w sobotę. Było już ze 100 (racja Kempin) 101 nie zaszkodzi :P HAHA to już wiem, że w niedzielę sam sobie jadę. to weźmiesz mnie na plecaka?? ja sobie bede piwko spijał na tylnym siedzonku(weź kufer co bym sie ładnie jeszcze oparł o niego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Wstępnie na mazury..... Giżycko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 uuuu to MY tak daleko nie jedziemy.... szerokości :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 rozwiń proszę tę myśl,że Kempin ciężko tyra ale w wolnych chwilach spija perfumy....przygruchał sobie kogos i się nie chwali?? Ciekawskie jajo i tak się nie dowiesz :icon_razz: co to oblewania jest co tydzień w sobotę. Było już ze 100 (racja Kempin) 101 nie zaszkodzi :P :icon_biggrin: no dobra przekonałeś mnie zrobimy powtórkę ostatniego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 kusisz diable... :DCo do Giżycka to tylko propozycja, mam ochotę gdzieś dalej śmignąć...Jutro rano wyjeżdżam jak wstanę. Jutro Mylof, na rybkę (obiad), wyjazd koło 10-11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi