Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A co to za spamowanie, co?!!! :P W sumie to ja zawsze...no prawie mam z tyłu miejsce wolne, ale to trzeba lubić zaiwaniać kole 200km\h ....np. z Sylą na plecaku i krzywą lagą z przodu :D

A od Kempina to mi wara bo jak i ja tyra ciężko ale w wolnych chwilach spija perfumy ;)

Pe eS

A w ogóle to w niedziele może by tak w stronę morza?............

chociaż się trochę forum rozruszało od tego spamowania :icon_razz:

a co do szybkiego zawijania to chyba właśnie o to chodzi? :icon_biggrin: ja tez to lubię ... chociaż z krzywą lagą i z Sylą na plecach to jeszcze nie próbowałam :icon_razz: :unsure: na razie to sama plecakuje a te 200 to mnie nie rusza tyle i ciut już było zaliczone :wink:

może inaczej będzie jak sama siądę za stery :huh: eee pewnie będzie lepiej :tongue: :biggrin:

P.s. przyznać się chłopaki kto mi tak w toruniu bębenki drażni tą słodką melodią z tłumika co wieczór w okolicach chełmińskiej i grudziądzkiej. wiem że na chełmińskiej fajny asfalt i aż się prosi żeby przypiąć ale odrobinę współczucia dla tych co by chcieli a jeszcze nie mogą :wink:

Edytowane przez athom

A co to za spamowanie, co?!!! :P W sumie to ja zawsze...no prawie mam z tyłu miejsce wolne, ale to trzeba lubić zaiwaniać kole 200km\h ....np. z Sylą na plecaku i krzywą lagą z przodu :D

A od Kempina to mi wara bo jak i ja tyra ciężko ale w wolnych chwilach spija perfumy ;)

Pe eS

A w ogóle to w niedziele może by tak w stronę morza?............

Ty to jeszcze musisz mieć pisemne zezwolenie na zabieranie plecaków od Oleńki..icon_razz.gif

rozwiń proszę tę myśl,że Kempin ciężko tyra ale w wolnych chwilach spija perfumy....przygruchał sobie kogos i się nie chwali?? czy nadal wierny jest Jasiowi Wędrowniczkowi??bigrazz.gif

ps1.a skąd pewność,że to chłopaki co wieczór śmigają po Chełmińskiej/Grudziądzkiej?

ps.hmm mam problem z edycja postów raz mogę raz nie,czy jeszcze ktos tak ma??? przez przypadek naklikałam na jakieś oceny postów,co to qurwa jest????

Edytowane przez Butterfly

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

ps1.a skąd pewność,że to chłopaki co wieczór śmigają po Chełmińskiej/Grudziądzkiej?

Kurde jak to pisałam to miałam dodać " albo dziewczyny" ale mi umknęło- tak to jest jak się robi milion rzeczy na raz :icon_biggrin:

To przyznać się która to tak po nocach śmiga w tej części :smile:

Butterfly nie denerwuj się z tą edycją :wink:

przyznać się za co ten minus :icon_evil: ? znowu ? ledwie udało mi się ich pozbyć

Zupełnie zapomniałam,że dziś jest DZIEŃ CHŁOPAKA,wiec wszystkiego dobrego CHŁOPAKI!wub.gifwub.gifwub.gif

w imieniu chłopaków dziękuje.. Nurtuje mnie jedno pytanie: jakie święto ochodzi Paweł???

Dzień Durnia, czy co?? :biggrin:

Pawełku nie gniewaj się, na dzień durnia kupie Ci nowe klawisze o Jamachy :)

Edytowane przez Grg

Nad morze? :wacko: czy ja wiem ... a może na CASSATE do Poznania :tongue:

Mariusz a kiedy na oblewanie elewacji, pospiesz się z wyborem terminu bo przecież jeszcze gąty,Kempina dach, Pawełka urodziny...ojejjj chyba nie wytrzeźwieje ojjjj przepraszam a jeszcze Madzi mieszkanko trza będzie uczcić :blush: no to proponować terminy bo musze wpisać w kalendarzu spotkań biznesowych :biggrin:

Edytowane przez sylvinka

Co do wyjazdu niedzielnego napiszę jutro, co to oblewania jest co tydzień w sobotę. Było już ze 100 (racja Kempin) 101 nie zaszkodzi :P

HAHA to już wiem, że w niedzielę sam sobie jadę.

to weźmiesz mnie na plecaka?? ja sobie bede piwko spijał na tylnym siedzonku(weź kufer co bym sie ładnie jeszcze oparł o niego)

rozwiń proszę tę myśl,że Kempin ciężko tyra ale w wolnych chwilach spija perfumy....przygruchał sobie kogos i się nie chwali?? bigrazz.gif

Ciekawskie jajo i tak się nie dowiesz :icon_razz:

co to oblewania jest co tydzień w sobotę. Było już ze 100 (racja Kempin) 101 nie zaszkodzi :P

:icon_biggrin: no dobra przekonałeś mnie zrobimy powtórkę ostatniego :icon_twisted: