Wiroś Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Mareczku: wszystkiego najpiękniejszego! PS teraz o mnie też musisz pamiętać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 wyjechał nad morze.. Istotnie byłem w Rzeszy na urlopie.Zbierałem truskawki, czarny bez i uczyłem się sikać do brodzika w pozycji stojąco/lezącej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Istotnie byłem w Rzeszy na urlopie.Zbierałem truskawki, czarny bez i uczyłem się sikać do brodzika w pozycji stojąco/lezącej :bigrazz: A co nie było kibelków czy problem tkwił w czymś innym?? Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 problem tkwił w czymś innym?? Wędrujące jądro Motylonogo :excl: XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD PDF :D Pes. Jak tam z Borkami ? Ja już spakowany :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jak tam jutro plany?? może nad Morze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 jak tam jutro plany?? może nad Morze?? Pomysł jak znalazł.Może "cuś" chłodniej będzie (chicaż spaliny na wietrze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 (edytowane) czyli tak: Sylwia i ja bedziemy czekać na stacji LOTOS(zólta stacja po prawej za Stolnem jadąc od CT) w Stolnie ok godziny 9:00/ 9:30 , kto chętny to niech tam podjedzie.... Jedziemy przez grudządz , kwidzyn, malbork do stegny. tam plazowanie lakies lody i obiad i wracamy godzinami późno popołudniowymi. Tempo normalne, ekonomiczne :) ps pogoda powinna być, chłodniej jak dziś i bez deszczu, no chyba ze jakies załamanie bedzie pogody to dupa pindol wtedy :( Edytowane 27 Sierpnia 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Byłem, czekałem i nikogo nie było :( :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Byłem, czekałem i nikogo nie było :( :D Nie wiem czy wiesz :laugh: ale nie umawialismy sie na Czeresniowej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Paweł teraz woli rowery od motocykli (jak pedały :wub: ) i cole zero też pije :laugh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Te Brydy nie nabijaćmi się Pawełka Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Zazdrośnicy ku**a jego mać :bigrazz: Się gra się ma :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Proszę się poważnie zastanowić nad moją propozycją: W dniu 4.09.2011 r.w Niedzielę, będzię piękna pogoda jakiej w tym roku nikt jeszcze nie miał przyjemności doświadczyć :cool: . Więc trzeba ruszyć tyłki i jechać :crossy: z rana do Stegny na cały dzień :lalag: ...Proszę się deklarować,jak nie ma zainteresowanych to proszę sie ...deklarować :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja w ten week będę w CZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Ja w ten week będę w CZ nie masz gdzie jeździć?? :) ja bede miał opone nową to sie z Wami przejade :) ale bedzie sama skręcała w 30 min bedziemy w Stegnie :ph34r: :unsure: :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi