Seb Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Śmiej się Luki śmiej ja mam to w pracy codziennie :P Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Ja mam w pacy Mexyk :D Ps. a Lato z Radiem jest the best. W pełni pozwala mi poczuć klimat morskiego piasku, zapachu rosy o poranku i zachodzącego słońca na letniej promenadzie :P Ps. jeden. Bartosz. Przywieź mi proszę dwie muleszki, sarenkę i kilo piasku. Albo nie. Weź dwa. Kila/ Kilo. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Mexsyk to Ty masz po czereśniach....Muszelki,piasek to rozumiem ale sarenkę to se sam upoluj... Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Mexsyk to Ty masz po czereśniach....Muszelki,piasek to rozumiem ale sarenkę to se sam upoluj... Miałam okazję poczuć ten meksyk, nie po czereśniach ale zawsze...najgorszemu wrogowi nie życze, aaa Pawełkowi pewnie chodziło o syrenke :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Miałam okazję poczuć ten meksyk, nie po czereśniach ale zawsze...najgorszemu wrogowi nie życze, aaa Pawełkowi pewnie chodziło o syrenke :bigrazz: taką Syrenke?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nieee Pawełkowi chodziło o taka piękną Syrenkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 No tu to już jest co ugniatać :) Ale takie syrenki to chopaki w zielonych strojach spychają do morza także trzeba się spieszyć by taką zaciągnąć do domu :P Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Nieee Pawełkowi chodziło o taka piękną Syrenkę...... A feeee, słabo mi, toć z majtków tej pani dało by się uszyć 4 pokrowce na motór :wacko: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 I najdłuższy pasek świata ( dł równika) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 (edytowane) Ta Syrenka przeszła moje najśmielsze oczekiwania...ps.jestem ciekawa jak Paweł przewiezie Syrenke na Fazerze? ps.1) Bartek,Syla myślę,że do Golfa ta Syrenka wam nie wejdzie,trza bedzie poprosić Piórka żeby autem z HDSem podjechał Edytowane 15 Lipca 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 ale my jedziemy Ałdi :) jakoś wejdzie;;;; sie popiesci to sie zmieści :P ogólnie to juz prawie Was pozdrawiamy z nad morza :) szkoda ze neta nie bedziemy mieli to bym cały pobyt w kurorcie siedział na 4rum i bym sie udzielał w róznych , przeróznych tematach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 15 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 **wa .. przecież tj. wieloryb a nie Syrenka :wacko: Poza tym jej udo jest wielkości mojego wątłego ciała :bigrazz: Ps. a Ałdi dziś zapier*alało do ukochanego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 nosz koorwa mać, co za pogoda- tak sie zastanawiem po co trzymac motocykle jak robi sie u nas 2ga Anglia albo jesZcze gorzej z tym je*anym deszczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 To musisz zmienić kraj pobytu.U mnie piękne słonko :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seb Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Ty chyba mieszkasz po drugiej stronie tęczy :D U nas pada i padać będzie Chociaż wczoraj było bardzo ładnie :) W sobotę podobno koło godziny 16 ma padać śnieg z deszczem :) Cytuj http://www.img.f4a.eu/images/368752fa0d9a889361d0.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi