GÓRA Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam czy śmiga ktoś po lasach i torze w okolicach Torunia? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Śmigam... po lasach w okolicach Gniewkowa.Na tor od czasu do czasu jeżdże do Torunia. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olenka76 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 pierwsze koty za płoty... :icon_biggrin: niebieskie cudo całkiem dobrze trzyma się drogi i nawet skręca tam gdzie ja chcę! i wcale nie jest taki dziki, jak mówił Żółty :icon_mrgreen: no, to kiedy latamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 No to kochana teraz zmień avatar żeby wszyscy mogli wiedzieć czym teraz śmigasz!super,że sprzęt Cię słuchapo weeku możemy się umówić na rundkę CT-CSW. teraz arbajt Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Madziu po weeku to my budziem w do 3 za darmo ale jeszcze budziet takich weeków i hope :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Madziu po weeku to my budziem w do 3 za darmo ale jeszcze budziet takich weeków i hope :D ja Ciebie nie rozumieć, co Ty chcesz przekazać:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja Ciebie nie rozumieć, co Ty chcesz przekazać:( Bo Ty qu*wa z kaczogrodu dlatego nie rozumieć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 i wcale nie jest taki dziki, jak mówił Żółty :icon_mrgreen: no, to kiedy latamy? Bo On się nie zna. To te**y C**j :icon_razz: Właśnie. Kiedy latamy :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Łałłł....Pabloo ale masz ładny avatar. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Łałłł....Pabloo ale masz ładny avatar. A dziękuję Molytku.To moje marzenie ...jak na razie z racji obowiązków zawodowych nieosiągalne :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 dzisiaj ktoś gdzieś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 ja nie Jak nie jak tak, chlałeś przecież :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ale nie Bartek był naumtany. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzmozis Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 (edytowane) Jutro, tj. niedziela 15 maja, jedziemy do Ciechocinka.Wyjazd z Torunia ze stacji Shell za mostem o godz. 14.Zapraszamy wszystkich motocyklistów.pozdrawiam Ozzy Uploaded with ImageShack.us Edytowane 14 Maja 2011 przez ozzmozis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi