sylvinka Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nooo ładne rzeczy się tu dzieją...człowiek zalatany, nie ma czasu na sen ;) wchodzę na forum a tu niespodzianka, hmmm nie pamiętam iżżż bym była stwórcą ostatniego posta :blush: A tak w ogóle to widzę że pogoda sobie jaja robi :cool: gdzie te 20 stopniów w niedziele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Nooo ładne rzeczy się tu dzieją...człowiek zalatany, nie ma czasu na sen ;) wchodzę na forum a tu niespodzianka, hmmm nie pamiętam iżżż bym była stwórcą ostatniego posta :blush: A tak w ogóle to widzę że pogoda sobie jaja robi :cool: gdzie te 20 stopniów w niedziele??? bo masz słaba pamięć- pewnie dlatego nie pamietasz ;) 20 stopni było w niedziele w domu przy kaloryferze :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzmozis Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) W imieniu klubów BMW Vetern, Viator oraz Fenix zapraszam na Motoserce. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez ozzmozis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) Tak sobie myślę,że jak jutro będzie ładnie można wieczorem się spotkać na Lukoilu. 19? Ps.siem grzecznie pytam gdzie się podziewa qrwa Buli??? Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Tak sobie myślę,że jak jutro będzie ładnie można wieczorem się spotkać na Lukoilu. 19? Ps.siem grzecznie pytam gdzie się podziewa qrwa Buli??? Jupiii super.Ja np. pracuję do 20 :icon_razz: Ps. a Buli pewnie z Anną przy ognisku domowym miło czas spędza wpatrzony z zachód słońca, budzony rannymi płatkami rosy czule patrzy małżonce w oczy ... ehh rozmarzyłem się :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 a co by motyla noga chciała :icon_razz: pabloo a ty to masz fantazje jednak :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jutro na Lukoilu czyli to dzisiaj - prognoza - deszczowa :( moze przelozymy spotkanie na sobote, wie ktos gdzie ten Lizard King ? Ja mam w sobote spotkanie rodzinne, ale pod wieczor moze uda sie wyrwac to chetnie... Ten pomysl z autostrada to taka propozycja, nie mam pojecia na jakim etapie jest budowa, jesli wogole nic tylko rozryte to wiadomo ze trzeba przejechac poboczna droga, a tam gdzie juz cos jest to spokojnie po nowej trasie. Tak jezdzilem na poligonowce ninja jak jescze nie byla oddana i nikt mnie za to nie scigal bo w niedziele byla tam cisza i spokoj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tak sobie myślę,że jak jutro będzie ładnie można wieczorem się spotkać na Lukoilu. 19? Ps.siem grzecznie pytam gdzie się podziewa qrwa Buli??? Jupiii super.Ja np. pracuję do 20 :icon_razz: Ps. a Buli pewnie z Anną przy ognisku domowym miło czas spędza wpatrzony z zachód słońca, budzony rannymi płatkami rosy czule patrzy małżonce w oczy ... ehh rozmarzyłem się :wub: jo chyba w ogrodzie hehe nie podejrzewałam Ciebie o taki romantyzm a co by motyla noga chciała :icon_razz: pabloo a ty to masz fantazje jednak :notworthy: a chciałabm gwiazdkę z nieba a tak to sprawdzam czy żyjesz Jutro na Lukoilu czyli to dzisiaj - prognoza - deszczowa :( moze przelozymy spotkanie na sobote, wie ktos gdzie ten Lizard King ? Ja mam w sobote spotkanie rodzinne, ale pod wieczor moze uda sie wyrwac to chetnie... Ten pomysl z autostrada to taka propozycja, nie mam pojecia na jakim etapie jest budowa, jesli wogole nic tylko rozryte to wiadomo ze trzeba przejechac poboczna droga, a tam gdzie juz cos jest to spokojnie po nowej trasie. Tak jezdzilem na poligonowce ninja jak jescze nie byla oddana i nikt mnie za to nie scigal bo w niedziele byla tam cisza i spokoj. no pogoda nas nie rozpieszczajeżeli chodzi o sobotę to ja odpadam,mam spotkanie w klubie AA. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Tak sobie myślę,że jak jutro będzie ładnie można wieczorem się spotkać na Lukoilu. 19? Ps.siem grzecznie pytam gdzie się podziewa qrwa Buli??? Nooo to Magdalena pewnie kwitnie na LukoilMadzia nie przesadzaj z prędkością bo wiesz jeszcze pioch nie sprzuntnięty :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Chciałaś napisać rozkwita,Syluś szkoda brudzić Zielonego w taka pogodę. Te "Mama ja wariatka" sama uważaj na ten pioch! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) to sie rozgadały dziewuchy.... :biggrin: stare przekupy :icon_razz: a co z niedzielą- ktos jedzie na to motoserce pod motoarene?? Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jakie stare?he Bartuleczku Motoserce jest w sobote! Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jakie stare?he Bartuleczku Motoserce jest w sobote! patrz co sie z tobą dzieje jak nie pijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Jakie stare?heBartuleczku Motoserce jest w sobote! to był taki żart- zresztą niesmaczny :ph34r: no tak, pomyliło mi sie; w niedziele sa palmy..... :) Jakie stare?he Bartuleczku Motoserce jest w sobote! patrz co sie z tobą dzieje jak nie pijesz no widzisz, bys przyjechał, cos zabrał..... siedziałem dziś w garazu, a potem na moto po pijaku :crossy: Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) Witajcie dziołchy i gawędziarze erotomani :) To jak przywleczecie swoje 4litery ( nie mylić z litrami ) na motoarene w SOBOTE??????? Ma być miło, krwisto, ciepło i przytulnie :) buziaki dla WAS! for all. Kinga Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi