lukimaster Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No to się pochwal co kupiłaś :icon_razz: Jakbyś był bardziej uważny to już byś dawno wrócił z Kalisza i pomógł Motylejnodze w oględzinach :icon_razz: Ale TY tylko chlejesz i chlejesz Rakietfjuel :bigrazz: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...9entry1740129 * a słówko Demohoj mi się z jednym kojarzy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Madzia to zielone pasuje do ciebie nawet kawasaki postarało się o specjalną nazwę tego modelu zapożyczoną z twojego słownika łaciny ale niestety japońce nie używają polskich znaków dlatego zamiast "ó" jest "o" demoh*j :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 demohoj to mniej więcej pojazd demonstracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Proponuje rozwinąć ten wątek podczas tzw. czwartkowych obiadów, które sporadycznie odbywają się w TRN. w niejakim Metropolis.. To jak 20:00? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 LUDZIE!! nie dajcie sie nabrać na te spotkania pod nazwą "obiadki czwartkowe" , kiedyś przechodziłem obok , to jakieś spotkania zboczeńców bo nie wiem jak to inaczej nazwać , szkoda gaadać, słów brakuje , podobno już mają zakaz wstępu do metropolis , bo kto by chciał gościć taki margines.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 demohoj to mniej więcej pojazd demonstracyjny Dziękuje Marku wiedziałam,że mogę na Ciebie liczyć. :notworthy: Pozostali jak zwykle nie wnieśli nic do rozmowy,Paweł ja naprawdę dam sobie radę i Wiechu może w spokoju pić. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 (edytowane) ja niestety nie wiem co to znaczy demohoj :( ciesze się, że mogłem pomóc xD xD xD xD hehehe xD xD xD xD iksde :biggrin: :crossy: koorwa gdzie ta wiosna, ja chce ciepełko; polatac na L2........ :icon_twisted: xD xD xD xD Edytowane 27 Stycznia 2011 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dziękuje Marku wiedziałam,że mogę na Ciebie liczyć. :notworthy: Pozostali jak zwykle nie wnieśli nic do rozmowy,Paweł ja naprawdę dam sobie radę i Wiechu może w spokoju pić. Więc Magdaleno "Ja" chciałam bardzo pomóc ale jak wiesz moja wiedza na ten temat jest zbyt skromna, nie jestem wstanie udzielić Tobie żadnej informacji, choć wiadomo że jestem wybitnie skromnie indeligiendna to niestety ten temat mnie przerósł. Ale mogła byś zapytać, a raczej zwrócić się z prośbą do wybitnego znawcy, poligloty, człowieka stojącego na straży polskich znaków interpunkcyjnych o podpowiedz, tylko sie przygotuj bo będziesz miała do wyboru odpowiedz: A,B i D Nie ma lekko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Syla... myślę że Wiechu może się ostro w**rwić za te docinki pod jego adresem :bigrazz: Poza tym zdobyłem tajne nagranie z siłki, gdzie Kempin robił pokaz. I mówię Ci nie ma lipy :biggrin: Edytowane 28 Stycznia 2011 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 wykształciuchy się qu*wa znaleźli ą ę że tę :icon_razz: Żółty ty..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Żółty ty..... http://www.youtube.com/watch?v=MJ0VJTr1xJA&feature=related Muaaa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Oooo forum działa. :clap: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2011 Oooo forum działa. :clap: jupiiii znowu będzie mozna sie umawiac na wspólne wyjazdy do Częstochowy, i w góry i na mazury i gdzie tylko dusza zapragnie!! hujaj dusza moderatora ni ma :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Oooo forum działa. :clap: U mnie nawet przebiśniegi zakwitły i krety kopce ryją :biggrin: Jednym słowem wiosna idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) lukimaster u Ciebie to białe myszki zachrzaniają po ogródku :icon_razz: :) Edytowane 6 Lutego 2011 przez kempin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi