Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No nieźle xD

Trza będzie odłożyć na później wymianę rozrządu i tylnej oponki, hehehe xD

Powiem tak, na razie nie za bardzo mam czas na imprezowanie, właśnie zaczęła mi się sesja na studiach, ale od 7 lutego jestem praktycznie codziennie do dyspozycji i bez obawy jakaś popijawa z moim udziałem ( wkupieniem się ) się odbędzie ;)

:icon_eek: a tu qu*wa co jest za spisek he? :icon_eek:

znów w chłupie będzie rozpierducha a dopiero co szyby po ostatnim wstawiłem :icon_razz:

hmm jakieś whisky,wino, mleko itp by się znalazło :icon_mrgreen:

Ojjj już nie narzekaj,nasze towarzystwo cenniejsze od szyb,poza tym przynajmniej Ci sie nie nudzi :icon_razz: :biggrin:

No nieźle xD

Trza będzie odłożyć na później wymianę rozrządu i tylnej oponki, hehehe xD

Powiem tak, na razie nie za bardzo mam czas na imprezowanie, właśnie zaczęła mi się sesja na studiach, ale od 7 lutego jestem praktycznie codziennie do dyspozycji i bez obawy jakaś popijawa z moim udziałem ( wkupieniem się ) się odbędzie ;)

hmm student i nie ma czasu imprezować :icon_question: :eek:

popijawa z Twoim udziałem-nie wiesz na co sie porywasz,jak przybedzie delegacja Chełmińsko-KAŁDUSKO -Świecio-Toruńska. :icon_mrgreen:

Edytowane przez Butterfly

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

Z tym czasem na imprezowanie to właśnie jest tak, że miałem go aż na zbyt xD

praktycznie całe te studia to jedna wielka impreza, a w czas sesji to wszystko wychodzi xD

i teraz trzeba się trochę pouczyć, aby nadrobić zaległości ! niestety -.-

A na popijawę z moim udziałem, piszę się bardzo chętnie i jestem świadom wszystkiego co może się stać, jednak 20 lat przeżyte na osiedlu "bydgoskim" robi swoje moim drodzy xD

po tym co widziałem, w czym uczestniczyłem i co robiłem na osiedlu, raczej już nic nie jest w stanie mnie zdziwić xD

Mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z określeniem /oznakowaniem motocykla "demohoj" dodam,że moto sprowadzone jest ze Szwecji.

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.