Stanley691 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 No nieźle xD Trza będzie odłożyć na później wymianę rozrządu i tylnej oponki, hehehe xD Powiem tak, na razie nie za bardzo mam czas na imprezowanie, właśnie zaczęła mi się sesja na studiach, ale od 7 lutego jestem praktycznie codziennie do dyspozycji i bez obawy jakaś popijawa z moim udziałem ( wkupieniem się ) się odbędzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) :icon_eek: a tu qu*wa co jest za spisek he? :icon_eek: znów w chłupie będzie rozpierducha a dopiero co szyby po ostatnim wstawiłem :icon_razz: hmm jakieś whisky,wino, mleko itp by się znalazło :icon_mrgreen: Ojjj już nie narzekaj,nasze towarzystwo cenniejsze od szyb,poza tym przynajmniej Ci sie nie nudzi :icon_razz: :biggrin: No nieźle xD Trza będzie odłożyć na później wymianę rozrządu i tylnej oponki, hehehe xD Powiem tak, na razie nie za bardzo mam czas na imprezowanie, właśnie zaczęła mi się sesja na studiach, ale od 7 lutego jestem praktycznie codziennie do dyspozycji i bez obawy jakaś popijawa z moim udziałem ( wkupieniem się ) się odbędzie ;) hmm student i nie ma czasu imprezować :icon_question: :eek: popijawa z Twoim udziałem-nie wiesz na co sie porywasz,jak przybedzie delegacja Chełmińsko-KAŁDUSKO -Świecio-Toruńska. :icon_mrgreen: Edytowane 21 Stycznia 2011 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley691 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Z tym czasem na imprezowanie to właśnie jest tak, że miałem go aż na zbyt xD praktycznie całe te studia to jedna wielka impreza, a w czas sesji to wszystko wychodzi xD i teraz trzeba się trochę pouczyć, aby nadrobić zaległości ! niestety -.- A na popijawę z moim udziałem, piszę się bardzo chętnie i jestem świadom wszystkiego co może się stać, jednak 20 lat przeżyte na osiedlu "bydgoskim" robi swoje moim drodzy xD po tym co widziałem, w czym uczestniczyłem i co robiłem na osiedlu, raczej już nic nie jest w stanie mnie zdziwić xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Osiedle "bydgoskie" i studia to mnie się kłóci :biggrin: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Uczyc się będziesz w dzień, impreza jest w godzinach nocnych. Nie ma wymówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ok Wiesiu. Pracę kończę o 14. Będę 14.01. Ustalone. :biggrin: Ps. Pamiętaj ! Mleko Bebiko 3 :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jutro wyjazd mały mi się szykuje, ale jak nowy stawia to postaram się przybyc :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley691 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 To kiedy ta impreza ? i gdzie ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dziś wieczorem w CSW u kempina :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Dziś wieczorem w CSW u kempina :icon_mrgreen: :flesje: no dobra namowiłeś mnie :clap: :biggrin: :icon_razz: wezmę paluszki lajkonik i tej samej firmy precelki- sa dobre, bo sa dobre i lajkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A ja nie wiem co zabiorę, ja przyjadę z Gdańska w miarę szybko to coś kupię :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 A ja nie wiem co zabiorę, ja przyjadę z Gdańska w miarę szybko to coś kupię :cool: Kup oscypki i szczyptę piasku z plaży w Sopocie :icon_razz: Zdrówko :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam pytanie czy ktoś z was spotkał się z określeniem /oznakowaniem motocykla "demohoj" dodam,że moto sprowadzone jest ze Szwecji. Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 No to się pochwal co kupiłaś :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi