bartez Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 żółty mi ciągle przysyła filmiki z jego pracy- w tym filmiku akurat kręcili reportaż "na celowniku" , że niby instruktorzy sa przekupni i takie tam- tu widać ze od tego trybu pracy troche sie Pawełkowi przytyło i stracił sokoli wzrok(kupił okulary od ruskich na rynku, a w gratisie dostał wędke i kpl spławików) http://www.youtube.com/watch?v=vk_VnRCRrZM...A34EE7&index=49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 pic mi sie chce..... a święte słowa, kto nie przy nadziei to niech się napije. PS tylko kiedy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 co jest do kurwyyyy nędzy? pic mi sie chce..... a komu nie Ja po ostatniej imprezie mam dość. Mówię pass. Ostatni raz Ci pomagałem wrócić do domu. Przez Ciebie mam ciężkie sny :icon_rolleyes: http://img25.imageshack.us/img25/815/bartuleczek.jpg hehe Pawełku nie tylko masz ciężkie sny ale stałeś się bardzo płochliwy i się moczysz :icon_razz: a swoje obawy topisz w :flesje: i tak to się kończy :icon_mrgreen: http://img822.imageshack.us/i/pawe.jpg/ Jedni,np. taki Wiesław do *uja nie wychodza z domu z powodu silego uzależnienia alkoholowego,do tego nie odbiera telefonów a na smsy odpowiada z dużym opóznieniem. :icon_razz: Madzia do chu*a mam problemy żeby utrzymać telefon w ręce tak mi się trzęsą a ci się marzy żebym jeszcze tobie sms-a napisał :eek: :icon_mrgreen: PS to kiedy pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 To w sobotę :flesje: ? :wink: Tylko teraz tak: w Hiltonie po ostatniej imprezie mnie nie chcą widzieć, Gołębiowski odpada bo drinków nie umieją robić.. może Grand Hotel albo Victoria ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Pamiętajcie,że ja poniżej 5***** nie schodze. :icon_razz: Wanna i kelner ze śniadaniem do łóżka. :biggrin: to może Marriott :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Burżuje... ja tam mogę nawet na ławce w parku :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Czyli postanowione pijemy na Orliku :biggrin: Są tam jakieś ławki, stoliki i inne atrakcje a spać będziemy w "Hotelu :flesje: " w Grudziądzu za jakieś 200pln-ów od łebka (srebrno-niebieskie taxi w jedną stronę gratis :icon_mrgreen: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Burżuje... ja tam mogę nawet na ławce w parku :biggrin: Ale jakieś konkrety. Na której i o której ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Czekam na propozycje by się dostosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A u Wiecha są ławki? :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ok moze byc u Wiecha :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A u Wiecha są ławki? :biggrin: Takie ? :biggrin: http://img222.imageshack.us/img222/1905/penkamilaga.jpg Ps. Wiechu, o której ta impra u Ciebie ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 jak jeszcze nie wie to już wie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley691 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Witam wszystkich, jako nowy forumowicz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A u Wiecha są ławki? ok moze byc u Wiecha Ps. Wiechu, o której ta impra u Ciebie ? jak jeszcze nie wie to już wie :icon_eek: a tu qu*wa co jest za spisek he? :icon_eek: znów w chłupie będzie rozpierducha a dopiero co szyby po ostatnim wstawiłem :icon_razz: hmm jakieś whisky,wino, mleko itp by się znalazło :icon_mrgreen: Stanley691 Witam wszystkich, jako nowy forumowicz Witam stanley Jako że jesteś tu nowy to ciebie co nieco uświadomię, jako nowy forumowicz musisz się wkupić :icon_mrgreen: krótko mówiąc Ty stawiasz :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi