Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

żółty mi ciągle przysyła filmiki z jego pracy- w tym filmiku akurat kręcili reportaż "na celowniku" , że niby instruktorzy sa przekupni i takie tam-

tu widać ze od tego trybu pracy troche sie Pawełkowi przytyło i stracił sokoli wzrok(kupił okulary od ruskich na rynku, a w gratisie dostał wędke i kpl spławików)

http://www.youtube.com/watch?v=vk_VnRCRrZM...A34EE7&index=49

co jest do kurwyyyy nędzy?

pic mi sie chce.....

a komu nie

Ja po ostatniej imprezie mam dość. Mówię pass.

Ostatni raz Ci pomagałem wrócić do domu. Przez Ciebie mam ciężkie sny :icon_rolleyes:

http://img25.imageshack.us/img25/815/bartuleczek.jpg

hehe Pawełku nie tylko masz ciężkie sny ale stałeś się bardzo płochliwy i się moczysz :icon_razz:

a swoje obawy topisz w :flesje: i tak to się kończy :icon_mrgreen:

http://img822.imageshack.us/i/pawe.jpg/

Jedni,np. taki Wiesław do *uja nie wychodza z domu z powodu silego uzależnienia alkoholowego,do tego nie odbiera telefonów a na smsy odpowiada z dużym opóznieniem. :icon_razz:

Madzia do chu*a mam problemy żeby utrzymać telefon w ręce tak mi się trzęsą a ci się marzy żebym jeszcze tobie sms-a napisał :eek: :icon_mrgreen:

PS

to kiedy pijemy?

Pamiętajcie,że ja poniżej 5***** nie schodze. :icon_razz:

Wanna i kelner ze śniadaniem do łóżka. :biggrin: to może Marriott :icon_question: :icon_mrgreen:

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

Czyli postanowione pijemy na Orliku :biggrin: Są tam jakieś ławki, stoliki i inne atrakcje a spać będziemy w "Hotelu :flesje: " w Grudziądzu za jakieś 200pln-ów od łebka (srebrno-niebieskie taxi w jedną stronę gratis :icon_mrgreen: ).

A u Wiecha są ławki?

ok moze byc u Wiecha

Ps. Wiechu, o której ta impra u Ciebie ?

jak jeszcze nie wie to już wie

:icon_eek: a tu qu*wa co jest za spisek he? :icon_eek:

znów w chłupie będzie rozpierducha a dopiero co szyby po ostatnim wstawiłem :icon_razz:

hmm jakieś whisky,wino, mleko itp by się znalazło :icon_mrgreen:

Stanley691 Witam wszystkich, jako nowy forumowicz

Witam stanley

Jako że jesteś tu nowy to ciebie co nieco uświadomię, jako nowy forumowicz musisz się wkupić :icon_mrgreen: krótko mówiąc Ty stawiasz :icon_razz: