MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Buli ale wiesz powinienem tego posta do działu giełda przenieśc :icon_razz: Zostawię sporo ludków tu yarisami przecież śmiga :bigrazz: ale kawasaki :eek: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 szanowny Panie Adminie. Chciałem sprawdzić czy działa forum, bo jakoś tak chyba wszystkim net zamarzł. Nie zmienia to faktu że ten mały spam na pewno rozweseli tutejszych forumowiczów, a w późniejszym czasie to sie posta do działu handlu przeniesie. Jeszcze jedna ważna sprawa. Mianowicie obywatel Żółty chciałby (jeszcze o tym nie wie) wigilije przygotować w swoim garażu, taki drobny poczęstunek płynny, no ale się wstydzi zaprosić kogokolwiek. Tak więc myślę, że powinniśmy chórem odpowiedzieć 3 x TAK na jego nie wypowiedziane zaproszenie i w ten sposób umilić mu czas oczekiwania na narodziny Pana Naszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 3XTAK Tylko między świętami inaczej nie mogę....praca :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 tak tak tak... ja juz na tą okazje upiekłem 3 mazurki, babke piaskową i maluje pisanki(wydmuszki takie) zakupi sie jeszcze pączki i tłusty czwartek jak sie patrzy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Szanowne/i Forumowiczki/e uprzejmie informuję że tegoroczne święta spędzam w Heimat i mnie nie ma w tym corocznym polskim bałaganie :bigrazz: A zaanonsowane prezenty proszę złożyć u mnie pod choinką w ogrodzie (a nie jak pod gruszą jak zrobił Bartosz w tamtym roku, tak się napier*olił że pomylił struktury drzew, a prezent odnalazłem na zająca :rolleyes:) Ps. Buli za długość posta powinieneś dostać order z kartofla w kształcie kutacza co by tak świątecznie się zrobiło. Jestem dumny z Ciebie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 szanowny Panie Adminie. Chciałem sprawdzić czy działa forum, bo jakoś tak chyba wszystkim net zamarzł. Nie zmienia to faktu że ten mały spam na pewno rozweseli tutejszych forumowiczów, a w późniejszym czasie to sie posta do działu handlu przeniesie. Jeszcze jedna ważna sprawa. Mianowicie obywatel Żółty chciałby (jeszcze o tym nie wie) wigilije przygotować w swoim garażu, taki drobny poczęstunek płynny, no ale się wstydzi zaprosić kogokolwiek. Tak więc myślę, że powinniśmy chórem odpowiedzieć 3 x TAK na jego nie wypowiedziane zaproszenie i w ten sposób umilić mu czas oczekiwania na narodziny Pana Naszego Marku masz moje 3xTAK! :icon_mrgreen: Hmm moze zoragnizujemy tam szopke :biggrin: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 A może jutro stok w Uni...? Piersiówka... życzenia.... narciochy... :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) A może jutro stok w Uni...? Piersiówka... życzenia.... narciochy... :flesje: ja pracuje, a po pracy musze(chce) pomagać w domu lepić babki, choinke znaleźć, jakies lampki ,te sprawy... ps Żółty Ty penisie- nie ucz starego sadownika drzewek odróżniać, bo dostaniesz agrestem po dupie(a agrest to taka róza- bo ma kolce) :icon_mrgreen: aha zapomniałem: to wujek Żółtego :icon_razz: był w CCH i mówił, że u nich w niemczech to: http://img691.imageshack.us/img691/3465/75...705717hujek.jpg Edytowane 23 Grudnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 http://img684.imageshack.us/i/75b956705717hujek.jpg/ to wujek Żółtego :icon_razz: Coś niewyraźny ten wujek. Wygląda jakby uczestniczył w ofensywie pod Stalingradem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Coś niewyraźny ten wujek. Wygląda jakby uczestniczył w ofensywie pod Stalingradem :bigrazz: juz działa Twój wujek Adi w całej krasie,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 juz działa Twój wujek Adi w całej krasie,,,, cd przygód wuja Adiego http://img213.imageshack.us/i/paradafazeroskutera.png/ :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Koń by się uśmiał :bigrazz: Pamiętajcie, że zgodnie z art. 256 kodeksu karnego za propagowanie faszyzmu grozi do 2 lat więzienia :biggrin: Idą Święta i gdzie w Was miłosierdzie , miłość , tolerancja i wzajemne poszanowanie? Na zdrowie :flesje: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 byłem dziś u ŻÓłtego, złożyć życzenia i patrze przygotował bombki choinkowe.... co sie okazało wujek Adi zostawił prześliczne bombeczki: http://img818.imageshack.us/img818/2414/na...sornaments1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No to zdrówka pedały i pedałki :icon_razz: :icon_mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=H6YbLZf8i5I&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 No to zdrówka pedały i pedałki :icon_razz: :icon_mrgreen: /watch?v=H6YbLZf8i5I&feature=related[/url] No wiesz.. Mario... :bigrazz: Spokojnych Świąt życzę Wszystkim ;) I tu taka zimowa piosenka, bardzo świąteczna : :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi