lukimaster Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 hehe jak ostatnio Pawełka uszczęśliwiłem wywarem z kartofli, to niedziele będzie długo mile wspominał :biggrin: ależ był uszczęśliwiony :bigrazz: Właśnie doszedłem do siebie po łikendzie :bigrazz: Leżałem do tej pory gdzieś w zaspie. Buli Ty c***u złamany :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 (edytowane) a może jakiś ognisko/grill zrobimy- jak bedzie lekki mróz i bez śniegu można coś wymyśleć. Dobrze sie ubrac i bedzie fajnie :) drewno juz mam na ognisko- dziś przed pracą troche z Żóltym zebraliśmy(tak sie wkurzył, ze aż koszulke zebuł) : ps filmik kręcił kempin :D :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_twisted: Edytowane 10 Grudnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Hmmm wspominał,że planuje iść na siłownie.... :biggrin: ale żeby tak szybko forme złapał :icon_question: :icon_mrgreen: jestem pod wrażeniem. :clap: :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 O nieee... i Ty MotylaNoga przeciwko mnie ? :evil: Bartosz... znowu ujawniasz nasze prywatne nagrania... Ta zniewaga krwi wymaga :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Żółty ale mogłeś pokazac jak wyglądałeś w ten weekend :P http://www.youtube.com/watch?v=_52Hwm35fBo&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Żółty ale mogłeś pokazac jak wyglądałeś w ten weekend :P http://www.youtube.com/watch?v=_52Hwm35fBo&feature=related Ale przecież to nie ja. To Kempin :bigrazz: Nie jestem aż tak przystojny, poza tym nie umiem pływać na materacyku :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 poza tym nie umiem pływać na materacyku :evil: Żółty ja wiem ,że masz problemy ze sprzętem wodnym typu materace, deski itp. Oto krótki film z twojego ostatniego wypadu nad morze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Żółty ja wiem ,że masz problemy ze sprzętem wodnym typu materace, deski itp. Oto krótki film z twojego ostatniego wypadu nad morze :icon_razz: Hmmm Kempin a skąd Ty to wszytsko tak wiesz??? :biggrin: Żółty to,Żółty tamto,czy Ty się czasem nie zadurzyłeś :icon_question: :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Hmmm Kempin a skąd Ty to wszytsko tak wiesz??? :biggrin: Żółty to,Żółty tamto Madzia po prostu mam dobrego informatora :icon_razz: Ty się czasem nie zadurzyłeś :icon_question: :icon_mrgreen: Żółty możesz spać spokojnie nie jesteś w moim typie :icon_mrgreen:...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A jednak żółty przypakował i troszkę nerwusek się stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 A jednak żółty przypakował i troszkę nerwusek się stał :eek: Żółty z rana zamiast kawy wypij sobie lepiej melisę na uspokojenie co taki nerwowy nie będziesz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Żółty możesz spać spokojnie nie jesteś w moim typie :icon_mrgreen:...... A możesz mi wyjaśnić co robiłeś pod moim oknem w sobotę po południu :icon_question: * Długo, długo (nawet bardzoo długo) musiałem się tłumaczyć z Twojego zachowania.. niestety nie mam wyrozumiałych sąsiadów... :bigrazz: http://img691.imageshack.us/img691/4144/kempinujek.jpg :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 A możesz mi wyjaśnić co robiłeś pod moim oknem w sobotę po południu :icon_question: * Długo, długo (nawet bardzoo długo) musiałem się tłumaczyć z Twojego zachowania.. niestety nie mam wyrozumiałych sąsiadów... :bigrazz: http://img691.imageshack.us/img691/4144/kempinujek.jpg :icon_rolleyes: Nie dziwie się,że Twój sąsiad Pan Gitara :icon_mrgreen: jest niewyrozumiały,ile można znosić pijaństwo pod swoim domem,oraz walajacych się gdzie popadnie kolegów. :icon_razz: A możesz mi wyjaśnić co robiłeś pod moim oknem w sobotę po południu :icon_question: Serenadę śpiewał? :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 A możesz mi wyjaśnić co robiłeś pod moim oknem w sobotę po południu :icon_question: * Długo, długo (nawet bardzoo długo) musiałem się tłumaczyć z Twojego zachowania.. niestety nie mam wyrozumiałych sąsiadów... :bigrazz: http://img691.imageshack.us/img691/4144/kempinujek.jpg :icon_rolleyes: Żółty pomyliłeś się przecież to znowu Bartez cie odwiedził :biggrin: ostatnio to tak go zmechaciło po zapychaniu twojego fazeroskutera :icon_razz: Ja może i miałem problem z odpaleniem, za to Ty miałeś problem z utrzymaniem równowagi :biggrin: http://img101.imageshack.us/img101/5060/bartoszpijany.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 kurwaaa jak zimno, musiałbym akus wyciągnąć z moto, ale mi sie nie chce w taki mrozoski :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi