Marek BANDIT Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 W końcu jakiś normalny post się pojawił :clap: Ja na pewno coś tam popyrkam, ale najpierw obowiązki domowo-rodzinne a później :crossy: Dali pijusy, kto tam reflektuje bo to już chyba ostatki. Pawełku, niedaleko mojej pracy jest taki fachowiec od felg. Kładziesz na wagę, mrugają cyferki i co Ci wymrugają to dostaniesz od razu w gotówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 (edytowane) W końcu jakiś normalny post się pojawił :clap: Marku czy sugerujesz,że uzależnienie naszej Sylwinki i rady jakie my jej przyjaciele jej dajemy nie są normalnymi postami? :icon_eek: :biggrin: heee??? Normlanie jestem rozczarowana....... :icon_mrgreen: znieczulica :biggrin: Edytowane 13 Listopada 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Magdaleno, Ty mi tu nie pier.... tylko zakup w końcu jaki pożądny sprzęt ( SUZUKI ) i dali zapitalać !! Jak jutro będzie mokro to chyba się zdenerwuję :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Magdaleno, Ty mi tu nie pier.... tylko zakup w końcu jaki pożądny sprzęt ( SUZUKI ) i dali zapitalać !! :biggrin: Madziu - kumpel chce sprzedać porządny sprzęt :biggrin: I ma super koror - ognista czerwień :) http://img405.imageshack.us/img405/2237/suczka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Magdaleno, Ty mi tu nie pier.... tylko zakup w końcu jaki pożądny sprzęt ( SUZUKI ) i dali zapitalać !! Jak jutro będzie mokro to chyba się zdenerwuję :biggrin: Marku wszystko w w swoim czasie i obiecuję,że bedzie porządny,ale jezdzić będę zgodnie z przepisami ruchu drogowego. :biggrin: ps.zawsze jak będzie padało mozesz przyjechać autem do galerii i spędzić tam miło czas :icon_mrgreen: jak rasowy CTR. :icon_razz: Madziu - kumpel chce sprzedać porządny sprzęt :biggrin: I ma super koror - ognista czerwień :) http://img405.imageshack.us/img405/2237/suczka.jpg wszelkie odmiany czerwieni pozostawiam Tobie,przecież nie mogie Cie przyćmić :icon_razz: poza tym nie ogarne takiego sprzęta!!! :cool: zaintrygowal mnie ten drugi w koropeczki taki kobiecy jest :biggrin: domaluję motylki i bedzie wypas!! ps.dziękuje Pawle,że pamietałeś o mnie,czuje się wyróżniona.......chyba nie będę mogła spać....... :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 (edytowane) W końcu jakiś normalny post się pojawił :clap: Ja na pewno coś tam popyrkam ..ja też :crossy: Edytowane 14 Listopada 2010 przez driverCB500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Kempin jak tam Andzia... ? :biggrin: * :icon_mrgreen: Następny koncert chyba 26 XII, piszesz się :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 No dobra :bigrazz: Wie ktoś może gdzie w CT / CB prostują felgi MOTOCYKLOWE ? Gdzie tylko pytam to robią wielkie oczy i nie chcą się podjąć. Trochę się wygła : http://img574.imageshack.us/img574/7843/bam1.jpg http://img178.imageshack.us/img178/7361/bam2.jpg a po co to klepać, trochę kleju do szyb i pona się będzie trzymać, a może zapytaj się wójka Marka, może Ci coś zaplecie nowego ładnego??? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Kempin jak tam Andzia... ? :biggrin: * :icon_mrgreen: Następny koncert chyba 26 XII, piszesz się :icon_question: Na koncert to się pisze :buttrock: a co do Andzi to nie przeginaj pały :icon_razz: bo sie dziewczyna załamie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) czy aby jakiś tępy hoooj zamieścił foto mojej kochanki na łamach 4rum?? i zbeszcześcił ja w pańcie!!! ta zniewaga wódki wymaga!!... Edytowane 15 Listopada 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 15 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 :evil: Marku czy sugerujesz,że uzależnienie naszej Sylwinki i rady jakie my jej przyjaciele jej dajemy nie są normalnymi postami? :icon_eek: :biggrin: heee??? Normlanie jestem rozczarowana....... :icon_mrgreen: znieczulica :biggrin: Ojjj już daj spokój, jak bym słuchała waszych rad to bym musiała się leczyć z uzależnienia w zakładzie zamkniętym ... przyłączam się do kolegi ... nie pier...ol tylko zakup sprzęta :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 a se spamne to przynajmniej bedzieta cóś pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 (edytowane) a se spamne to przynajmniej bedzieta cóś pisać no w końcu cos ruszyło sie w temacie :smile: EDIT: teraz coś naprawde motocyklowego- pojawił sie nowy test kasków Shoi- chyba Questa; ten bardzo cichy niby...., na filmiku poniżej testują wytrzymałośc tego kasku- testerem jest niejaki Lukimaster, jako znaFFca tematu w wielu dziedzinach, np w testowaniu kasków i wąchania szyszek dębowych o to wyniki testów : Edytowane 17 Listopada 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 a w ogóle o co chodzi? :biggrin: nie no test kasku pierwsza klasa :clap: :notworthy: i zobaczcie jak jest profesjonalnie ubrany,na koniec aż mu "kubot"spadł :lalag: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no w końcu cos ruszyło sie w temacie :smile: EDIT: teraz coś naprawde motocyklowego- pojawił sie nowy test kasków Shoi- chyba Questa; ten bardzo cichy niby...., na filmiku poniżej testują wytrzymałośc tego kasku- testerem jest niejaki Lukimaster, jako znaFFca tematu w wielu dziedzinach, np w testowaniu kasków i wąchania szyszek dębowych o to wyniki testów : Bartosz. Masz z kopa wpier*l za upublicznianie mojego wizerunku :bigrazz: A Ty Motyla Noga się nie zbijaj z moich "KUBOT" bo i z Tobą się policzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi