marekbuli Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) myślę, że to ostatnie zdanie można przedstawić w jakiejs formie graficznej typu VIDEŁO lub FOTOS :biggrin: :biggrin: Edytowane 28 Września 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 Marku mamy VIDEŁO :biggrin: :icon_mrgreen: ale może lepiej niech autor niczego nie publikuje :icon_question: :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2010 (edytowane) Marku mamy VIDEŁO :biggrin: :icon_mrgreen: ale może lepiej niech autor niczego nie publikuje :icon_question: :icon_rolleyes: :biggrin: Mogę pokazać jedynie c*uja............................................................................................................................................................................................................................. tortowego :bigrazz: Nic więcej :icon_razz: Edytowane 28 Września 2010 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 29 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 aa tak w ogóle to WIROSIA się rozmnożyła i nic nie mówi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2010 aa tak w ogóle to WIROSIA się rozmnożyła i nic nie mówi :notworthy: siedzę utaplany w mleku i fekaliach to nie mam kiedy pisać :bigrazz: a tak serio to Alicja słodziak jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2010 siedzę utaplany w mleku i fekaliach :bigrazz: Hmm ostatnio wszyscy o fekaliach :icon_rolleyes: ........... nastała nowa moda chyba :icon_question: :icon_mrgreen: a tak serio to Alicja słodziak jak nie wiem co Faktycznie mała słodziak,Gratulacje raz jeszcze! :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2010 Madzia ale Ty masz wzrok....taki ruch....a Ty mimo wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 (edytowane) co to za meno pauza na 4rum?? zyjecie czy co?? :rolleyes: ja codziennie jeźdze na moto do pracy- pogoda bajka kiedy beda spotkania na lukojlu- jak zawsze pod koniec sezonu kazdy sie obudzi do jazdy :D Edytowane 6 Października 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 co to za meno pauza na 4rum?? zyjecie czy co?? :rolleyes: Jeździmy, a nie spamujemy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2010 Właśnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Jeździmy, a nie spamujemy :icon_razz: Właśnie :icon_mrgreen: taaaa korwaaa juz to widze, chyba przed komputerem w Colina 3 gracie sobie... kiedy na rybe do Stegny?- ja w jakąś ładną niedziele sie wybiore na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 Ja w przyszłym roku tez na pewno :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 W przyszłym roku to i ja sie pisze :biggrin: Spotkania na Luku spoko,spoko,bede do Was dolatywać moim odlotowym autem :biggrin: ,mam nadzieje że "ciężarówka" Grass :biggrin: dotrzyma mi towarzystwa. :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 miekkie hujki i ci*ki :P opowiem Wam jak smakowała rybka <mniam> :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi