lukimaster Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 zawsze biedaka ktos molestuje :biggrin: Czy chodzi o Kempina ???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Pawełku czy mój misio podobny jest do Kempina?? :icon_eek: Ps.ja zawsze myślałam,że to Wiesław molestuje.... ale może ja się nie znam :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Czy chodzi o Kempina ???? :icon_mrgreen: Żółty to co robisz z tym misiem to mnie nie obchodzi różne są zboczenia ale to juz lekka przesada :icon_razz: , chociaż jak pamiętam nie tylko ten miś jest przez ciebie molestowany :icon_razz: Pawełku czy mój misio podobny jest do Kempina?? :icon_eek: Ps.ja zawsze myślałam,że to Wiesław molestuje.... ale może ja się nie znam :icon_mrgreen: :biggrin: Madzia do chu*a i Ty przeciwko mnie :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Madzia do chu*a i Ty przeciwko mnie :icon_evil: Wiesław do h*ja nigdy w życiu! :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 , chociaż jak pamiętam nie tylko ten miś jest przez ciebie molestowany :icon_razz: Z tego co pamiętam to Ty byłeś ministrantem a nie ja... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Z tego co pamiętam to Ty byłeś ministrantem a nie ja... :biggrin: kiedys mi sie chwaliłes po pijaku ze śpiewałeś w poznańskich Słowikach...... :biggrin: grałeś na trójkącie i strugałeś pałeczki drygentowi :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Co tak umilkliście? chyba musi być albo ładnie i kożystacie z wrześniowego słońca, albo kaca leczycie po weekendzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 moze mamy lęki po wekendowe?? ja nie mam bo umiar mam :P albo wszyscy pracują, a nie tak jak Ty opalaja jajka na riwierze francuskiej :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 tu to najwyżej mogą mi fure spalić a nie jajka opalić, a wiecie że Francja to jedyny z pośród krajów arabskich bez złóż ropy naftowej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 tu to najwyżej mogą mi fure spalić a nie jajka opalić, a wiecie że Francja to jedyny z pośród krajów arabskich bez złóż ropy naftowej??? Ja wiem że Francuski dobrze się całują :icon_rolleyes: i chyba coś jeszcze :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Ja wiem że Francuski dobrze się całują :icon_rolleyes: i chyba coś jeszcze :icon_rolleyes: Wiesz,że dobrze sie całują? rozumiem,że przetestowałeś? :biggrin: a to coś jeszcze?? rozwiń myśl proszę bo jestesm ciekawa :bigrazz: Wiroś może Ty sie wypowiesz? :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Coś jeszcze jak Pawełek dorośnie, na razie jest jeszcze emocjonalnie nie rozwinięty :biggrin: Zresztą mi już nie głupoty w głowie bo się ustatkowałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a że tak zapytam WIROSIE czy już się stadko powiększyło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 (edytowane) Póki co i ile mi wiadomo moja małżonka występuje jeszcze w dwupaku, ale się dowiaduj :icon_biggrin: Edytowane 16 Września 2010 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 16 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 no to czekamy dalej ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi