MichałKaczmar. Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Wlasnie zimowa pora jest po to aby dac sobie spokoj z motocyklami i wiecej czasu poswiecic na imprezy motocyklowe.Napiszcie komu pasuje niedzielny wieczor 28 01. Jak przyjade z Wrocka to do Was dolacze, tylko musicie zdeklarowac sie wczesniej i umowimy sie na konkretne miejsce i czas. Czy wszystkim odpowiada aby udac sie do oberzy na obiado-kolacje, czy wolicie na piwo ? Dobrze byloby zaprosic Jarka - JareG, ktory bardzo udziela sie w organizacji zlotu 24 marca.Nie odkladajcie decyzji na ostatnie godziny jak w zeszly weekend bo znow nic nie wyjdzie. Godz. spotkania proponuje 17:00 kolo Kopernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Jaka tam zima, marudzicie. Ja zaraz sie ubieram w stroj i w pare motorkow pojedziemy sobie na zimowa przejazdzke do Wenecji i Biskupina, bardzo blisko, no ale zawsze pare km bedzie do przodu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam,Niestety nie dam rady w niedziele 28.01..koniec ferii, musze zwiesc dzieci do domu...mam nadzieje, ze nastepnym razem dolacze.Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 (edytowane) Wszystko zalezy od Was - czyli od chetnych, jesli nie bedzie pasowalo to przeciez sam nie pojde ! Mozecie proponowac tez inne terminy i miejsca spotkania. Jaka tam zima, marudzicie. Ja zaraz sie ubieram w stroj i w pare motorkow pojedziemy sobie na zimowa przejazdzke do Wenecji i Biskupina, bardzo blisko, no ale zawsze pare km bedzie do przodu :icon_biggrin: Zamiast jezdzic dla samego jezdzenia wybierzcie sie na spotkanie do Torunia - bedzie troche wiecej km do przodu ! Edytowane 24 Stycznia 2007 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Michal Racja !Moze wobec tego kolejny weekend ? tj. 03,04.02 bo to juz luty...Miejsce to samo - jesli dobrze pamietam Czarna Oberza..na ulicy Rabianskiej.Pozdrowienia,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zawialo chlodem...to i cisza na forum...co sie stalo wszyscy poszli spac ?Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zawialo chlodem...to i cisza na forum...co sie stalo wszyscy poszli spac ?Alex studenci wojują z sesją, ciut mlodsi mają ferie, maszyny w garazach i jakos tak to wychodzi... napiszcie czy w nedziele komus pasuje wyskoczyc na miasto:)co prawda mam egzamin w poniedzialek ale chetnie odstresuje sie w milym gronie:D pozdrawiam Nera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Wspaniale Marta ze zyjesz ! mam nadzieje ze poradzisz sobie z sesja. Ludzie pytaja co sie stalo z Marta i co z wypadem na Mazury.Jak tylko bede mial czas to na spotkanie przyjde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Nera :clap:Myslalby kto, ze studenci tak sie sesja przejmuja...za moich czasow (dobre nie...hahaaa) to sie martwili kto ma pojsc po nowa skrzynke piwa i jak to przy brydzyku bywa gonil "dziadek"...W niedziele nie dam rady, ale trzymam kciuki za Twoj poniedzialkowy egzamin....NIE DZIEKUJ !Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Może mi się uda wyskoczyć do miasta.Zdzwonimy się.Od dzisiaj jestem w Toruniu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Kulig można zorganizować ale potrzebne są sanki :icon_mrgreen: Edytowane 27 Stycznia 2007 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Wspaniale Marta ze zyjesz ! mam nadzieje ze poradzisz sobie z sesja. Ludzie pytaja co sie stalo z Marta i co z wypadem na Mazury.Jak tylko bede mial czas to na spotkanie przyjde. Michal ja jeszcze sie z tego swiata nigdzie nie wybieram :) tylko czasami sie pod ziemie zapadam:DTrasa rajdu juz jest i mam nadzieje ze w czwartek ja waszyscy razem dopracujemy:)w sesji najgorsze za mna i teraz juz tylko formalnosc! Co do niedzieli to moze pasowalaby Wam godz 18?? Tomek zdzwonimy sie bo mam pare rzeczy dla Ciebie:D do zobaczyska:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.Jak myślicie czy zima da spokój do zlotu forumowego w Toronto pod koniec marca?Nie mam zamiaru jechać tam bez motocykla chociaż Tomek Kulik rozgrzeszył wszystkich którzy boją się pogody i maja zamiar wybrać się autem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.Jak myślicie czy zima da spokój do zlotu forumowego w Toronto pod koniec marca?Nie mam zamiaru jechać tam bez motocykla chociaż Tomek Kulik rozgrzeszył wszystkich którzy boją się pogody i maja zamiar wybrać się autem. Witam Ty teraz nie żartuj- po pierwsze zimy już nie będzie(chyba), a po drugie: co jak co, ale my nie mamy za daleko do Torunia, wiec powinniśmy stawić się na moto- nawet jak będą zaspy. :banghead: :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Tomek nie strasz zima!!!ja zamierzam w marcu juz miec maszyne w Toronto!! a pod koniec marca beda wspaniale suche drogi i sporo stopni na plusie:D ( marzenia scietej glowy :evil: ) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi