Wiroś Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kempin ja do pospawania coś tam mam, kiedy można by do Ciebie podskoczyc?? :biggrin: i tak w niedzielę za 20cia siódma Ci się przypomniało że masz coś do pospawania :icon_question: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zakochani czasu nie liczą :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ale nadal mam to do pospawania a Kempin pewnie chleje cały czas.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Kempin pewnie chleje cały czas.... :biggrin: Z pewnością walczy z pisuarem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 5 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Zakochani czasu nie liczą :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Ale nadal mam to do pospawania a Kempin pewnie chleje cały czas.... :biggrin: Cii bo sie wyda :biggrin: Z pewnością walczy z pisuarem :biggrin: He he to raczej ty miałeś dzisiaj w Bydzi takie problemy podczas wizyty w ubikacji :icon_razz: a o problemach z BMW to już nie wspomnę :icon_twisted: Następnym razem będziesz testował takie ducati przynajmniej sięgniesz do ziemi :icon_razz: http://megaplaneta.pl/pl/chicco-motocykl-d...ik-jezdzik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 No wiedziałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 *Urwa drogie to Ducati :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 *Urwa drogie to Ducati :( Na raty weź :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Na raty weź :biggrin: Niestety nie mam zdolności kredytowej :bigrazz: Ale od czego jest Provident ? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Niestety nie mam zdolności kredytowej :bigrazz: Ale od czego jest Provident ? :icon_mrgreen: provident jest na wakacje lub na święta- na prezenty, które wręczamy najbliższym w celu h*j wie jakim.... liczy sie pamięć :icon_biggrin: ale pogoda najs..... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ku**a a Wy tylko głupoty :biggrin: lepiej jakiegoś whiskacza opracować..... Ps.Kempin Ducat zajebi**y,chyba się zdecyduje za gotówke :biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Magda - mówiłem już ? Masz bardzo stylowy avatar :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Paweł ja wiem,że Ty jak nikt to doceniasz :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 tą bluzę skądś znam :icon_mrgreen: ale misia nie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 tą bluzę skądś znam :icon_mrgreen: ale misia nie :biggrin: ja wręcz odwrotnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 8 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 tą bluzę skądś znam :icon_mrgreen: ale misia nie :biggrin: Kurna to ile Ty wypiłeś,że mojego misia nie pamietasz?? :icon_eek: zawsze biedaka ktos molestuje :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi