JareG Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jarek to dokładnie tam gdziem byli z rok czy dwa temu Powiedzialbym, ze to bylo nawet w tym roku.. na poczatku sezonu. A na pewno nie dalej niz w zeszlym. Z tym, ze tam chyba bylo wiecej niz 1 spotkanie.. ja bylem ino raz. A Klodzio nową furę nam pokarze :icon_razz: :icon_twisted: :icon_mrgreen: :cool: ....chyba :bigrazz: No wlasnie, ale jakos tak zamilkl.. moze sa problemy z odpaleniem.. albo z jazda.. :icon_mrgreen: To o ktorej pod tymi zaglami? Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Nie ma problemów .... chociaz jeszcze nie odpaliłem ..... planujemy wyjazd 10:30-11:00 .... więc na miejscu pewnie 12-12:30 :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 tez sie powoli zbieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 No i sie spotkalismy.. :) Klaudio faktycznie ma Ducati, ktore nawet jezdzi (i chyba niezle jezdzi, Mariusz musi sie wypowiedziec bo pyknal kolek pare..), i nie brzmi jakby sie za chwile mialo rozsypac o dziwo.. Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A Ty miałeś do Olsztyna lecieć, i co? No ja już od dawna w domku, poleciałem przez Sochaczew .... no i ostatnie 30km w deszczu :icon_mrgreen: .... ale warto było :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareG Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A Ty miałeś do Olsztyna lecieć, i co? Swiecie chcialo, zeby ich poprowadzic w ich strone, no to poprowadzilem.. :icon_mrgreen: No ja już od dawna w domku, poleciałem przez Sochaczew .... no i ostatnie 30km w deszczu :icon_mrgreen: .... ale warto było :buttrock: Ja zdazylem przed deszczem, u mnie od godz. 15 pada, z przerwami :banghead: Cytuj Pozdrawiam, JarekChwilowo ino K1200RS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 A nas nie złapała nawet jedna kropla deszczu tylko słońce napieredzielało, dobrze, że szybę miałem przyciemnianą :bigrazz: A Ducati śmiga śmiga i to całkiem, żew tak powiem... nie będę zapeszał ale zajefajnie i całkiem sympatycznie się to czerwone makaroni prowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Jacyś tacy dziwni jesteście po trzeźwemu :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Jacyś tacy dziwni jesteście po trzeźwemu :icon_razz: Odezwał się :bigrazz: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Magda - chcesz się nam czymś pochwalić ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Jeszcze nie ma czym :icon_razz: ale spoko jak cos dowiesz sie pierwszy :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 dowiesz sie pierwszy :bigrazz: Kempin będzie zazdrosny pewnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Kempin będzie zazdrosny pewnie :icon_mrgreen: Myślisz ? Ponoć ma kare i w ramach rekompensaty musi rzęsę na Wiśle zbierać i pakować do papierowych woreczków :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Na rynku w CCH sprzedaje?? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Na rynku w CCH sprzedaje?? :biggrin: Z Klaudiuszem rozwożą po NRD I Czechosłowacji :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi