bartez Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 na szczęście znalazło się dwóch śmiałków, którzy bezinteresownie pomogli koledze.. cóż za czasy nastały.. Bartek Tobie to tylko pogoń za pieniędzmi w głowie, chociaż po niedzielnej wycieczce z Tobą stwierdzam, że z tej pogoni za pieniędzmi pozostaje Ci tylko pogoń :biggrin: Tylko za czym Ty tak zapier*alasz? ;) jak zapie**alam?? jeźdze typowo turystycznie z podziwnianiem widoków i ogólnego piękna przyrody otaczającej nas wszystkich :cool: kiedy jedziemy na zapiekanke??? "...cwaniaki w moim mieście..." :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 kiedy jedziemy na zapiekanke??? "...cwaniaki w moim mieście..." a wegetariańskie są :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 a wegetariańskie są :icon_question: są!! z szynką i boczkiem i szczypiorkiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 są!! to si piszę z szynką i boczkiem i szczypiorkiem :bigrazz: zamiast szynki, pieczarki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 kiedy jedziemy na zapiekanke??? "...cwaniaki w moim mieście..." :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Na zapiekankę możemy się wybrać jak tylko moja ninja 650 będzie sprawna! :icon_razz: aha a później pojedziemy na siódemkę! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Wy chyba za dużo narkotyków używacie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) Wy chyba za dużo narkotyków używacie :bigrazz: ale bym sobie pojeździł wieczorową porą, ale wiem ze niektórzy mają problem z elektryką i światłami.... a w dowodzie oczywiście przegląd ważny do 2018 :evil: tak to jest jak sie kupi stare trupy z UK(bo taniej, a tanie mięso jedzą psy), światła bija gdzieś na lewu strone albo w ogóle nie świacą :icon_evil: na bank takie pojazdy z angli mają pordzewiała instalacje elektryczną i styki nie dają rade...... zaczyna sie od przepalonego bezpiecznika(o zgrozo 20A) a kończy sie na niekontrolowanym pożarze :icon_idea: nie chce nic sugerować drogi moderatorze ale 40%(śmierdzi juz po mału banem :) ) by sie przydało za niesprawny pojazd- chyba wiadomo komu :icon_twisted: :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_eek: :cool: Edytowane 30 Lipca 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Najpierw się zbijał że krzywa laga i takie tam - a teraz jego dosięgła ręka sprawiedliwości !! Dobrze Ci Pawełek nieduży fiutku :biggrin: Ja chyba w niedzielę pojadę raz jeszcze na zapiekankę ale z jakąś dobrą obstawą. Wezmę też biedronkę - najlepszy punkt zapalny w mojej gminie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ale fajnie macie, pośmigacie. Ja niestety mam tylko światła dzienne, wieczorową porą nie mogę jeździc :eek: Chyba, że by się znalazł jakiś kolega -mechanik- co by pomógł jakoś te diody na noc przestawic :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 jejku toć nie ma co się tu wiele zastanawiać i zamartwiać, już tak się poprostu czasem dzieje w starszych motocyklach po przeróbkach instalacji, ale głowa do góry może jeszcze pojeździ :icon_exclaim: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ale fajnie macie, pośmigacie. Ja niestety mam tylko światła dzienne, wieczorową porą nie mogę jeździc :eek: Chyba, że by się znalazł jakiś kolega -mechanik- co by pomógł jakoś te diody na noc przestawic :flesje: Fujara się zesrała?!!? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grg Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 przeróbka instalacji w szopie zawsze się tak kończy.. Tym bardziej jeśli jest to chiński fazeroskuter.. A tak już na serio czytałem na forum fazerów, że może to wina dynama, sprawdzałeś? Podobno angole mają je inaczej ustawione i w Polsce musiałbyś tyłem w lewo jeździć żeby to działało, warto spróbować. Powodzenia! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 (edytowane) przeróbka instalacji w szopie zawsze się tak kończy.. Tym bardziej jeśli jest to chiński fazeroskuter.. A tak już na serio czytałem na forum fazerów, że może to wina dynama, sprawdzałeś? Podobno angole mają je inaczej ustawione i w Polsce musiałbyś tyłem w lewo jeździć żeby to działało, warto spróbować. Powodzenia! :icon_mrgreen: drogi forumowiczu :notworthy: Paweł ma profesjonalnie przerobią instalacje elktryczną, która bazuje na alternatorze z C330, więc o jakis błędach byc mowy nie możę........- o takim: to chyba sam własciciel opowiada, choć jakość słaba, bo kręcona Nokią 3310 z aparatem bez aparatu.... :icon_rolleyes: PS Mariusz- możemy kiedys podziałać z Twoimi światłami bo one sa nieznośne!!! PS1 Klajdiusz- Fujara sie nie zesrała bo bierze proktoavimarin i alev24h+ apap(łagodny dla żołądka) Edytowane 30 Lipca 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 A z Was tacy koledzy - szydercy jeden z drugim :bigrazz: A jak wczoraj dzwoniłem .. wręcz ze łzami w oczach PROSIŁEM ["przyjedź, pomóż, doradź]... to albo nikt nie odbierał , albo sorry ale leci M - jak Molestowanie Młodszego Brata albo , wybacz nie mam na paliwo, sorry kakao sobie robię etc. Koledzy :evil: A tak w ogóle to o czym cała dyskusja bo już zapomniawszy :biggrin: * Potwierdzić mogę tylko że wczorajszy wieczór zakończył się dziś tak (fotka z wczorajszego Der Tagesspiegel ) http://img405.imageshack.us/img405/1130/pabloohh.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 ŻÓŁty to Ty?? :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi