lukimaster Opublikowano 31 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 . Najpierw katastrofa w Smolensku . .. bo zmienilem zainteresowanie i w weekendy jezdze na zloty wozkow dzieciecych do parku. Macie pozdrowienia od Oli :) Michale. Rozwiń trochę te wątki przewodnie :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) Byl taki przykry wypadek na terenie Rosji, rozbil sie samolot i zginal jeden z braci Kaczynskich. Teraz wszyscy ktory nie beda glosowali na tego drugiego beda podejrzani o zamach. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez MichałKaczmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 1 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2010 (edytowane) kolega zegar na MB napisał: Powódź dotknęła wielu z nas.. Nasze rodziny i przyjaciół.. jedni odczuli to mocniej.. inni bardziej powierzchownie.. Woda nie oszczędziła nawet Muzeum Rdzawe Diamenty.. Dla tych którzy jeszcze nie wiedzą o czym mowa: zapraszam na stronkę Kolekcja utonęła pod dwoma metrami wody.. Trolle walczą by uratować co się da.. proszą o pomoc.. każdą.. Sporo nas.. Gdyby tak każdy miłośnik dał choć złotówkę - nazbierałoby się.. Remigiusz Dancewicz ul. Partyzantów 1 43-450 Ustroń bank ING 41 1050 1096 1000 0090 6510 5505 Sporo nas.. Gdyby tak każdy miłośnik dał choć złotówkę - nazbierałoby się..http://www.rdzawediamenty...-MOTOCYKLI-.htmrdzawe diamenty MB prawdopodobnie będzie zbierała kasę a potem całość wyśle... Możecoe to samo zmajstrować w Toronto. Pozdrawiam RS Edytowane 1 Czerwca 2010 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Jestem za,zobaczę co da się zrobić :banghead: :banghead: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 witam zna kto witam zna ktoś dalszy los kolegi który miał wypadek na broniewskiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 14 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2010 (edytowane) witam zna kto witam zna ktoś dalszy los kolegi który miał wypadek na broniewskiego??? (Dodane 14.06.2010 - 17:35) Chłopak nadal żyje http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1648308 Pozostaje nam trzymać kciuki, oby się z tego wygrzebał. Edytowane 15 Czerwca 2010 przez Keryn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 Miejski autobus. Nastolatek do kaszlącej staruszki: - Na zdrowie, babciu! - Przecież zakaszlałam a nie kichnęłam, chłopcze... - odpowiada zdziwiona staruszka. - Dla mnie to babcia mogła się i chu*em zadławić! Dla harcerza najważniejsze to być grzecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no się koledze przed wyborami wyostrzył dowcip ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2010 no się koledze przed wyborami wyostrzył dowcip ;) taa.. w pracy mu się nudzi :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 a se spamne bo nudy jak ja nie mogę........ jak w Rejsie- po prostu dłużyzna........ :icon_eek: :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 z lekka kaca mam pijaki :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a mnie boli głowa-to dlatego,że nie wypiłam :biggrin: Bartuś jeszcze raz dzięki za zaproszenie. :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 hehe a miał być grill na trzeźwo :biggrin: a skończyło się jak zawsze :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 a kto był w stanie upojenia alkoholowego?? :icon_eek: hehe thx za przybycie i za fanty, które zostały :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 z lekka kaca mam pijaki :icon_razz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A Ty znowu piłeś ? :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi