darek.z.bandit Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 teeee no właśnie- dawaj foty fury, a nie cicho siedzisz!!! :crossy: ps 125 to na A1 jeździsz??? :icon_razz: :icon_mrgreen: :biggrin: :wink: ... nie mam uprawnien na takie sprzety.. mam karte rowerowa.. mysle że to wystarczy...... ps. fotki wstawie jak zrobie.... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ale ogólnie to weekendzik chyba udany, imprezowo i motocyklowo. Do następnego więc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ps. Maruś - pochwal się nam wszystkim Twoimi przeżyciami :biggrin: Trochę mnie poniosło w piątek na Grudziądzkiej i sam nie wiem jak to zrobiłem, bo z 900 zł i 6 pkt utargowałem pouczenie. Walnąłem taką skruchę, że aż sam się sobie dziwię. Limit szczęścia chyba wyczerpany na ten sezon. Żółty - pożycz ybr - tym mi nic nie grozi. Będę dbał o niego jak o swój. A dziś była wycieczka nach Berlin, ale bez brawury bo moto zostało w domku :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Ale ogólnie to weekendzik chyba udany, imprezowo i motocyklowo. Do następnego więc pozdr ja mam takie przemyślenia po dzisiejszym dniu spędzonym na rowerze jeźdzac po lasach....... musimy od siebie odpocząć- taka separacja, bo korrrrrrwa się wykończe i moja wątroba też :icon_mrgreen: :biggrin: :bigrazz: :wink: ps to kiedy nastepnym razem?? :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ale ogólnie to weekendzik chyba udany, imprezowo i motocyklowo. Do następnego więc pozdr Udany,udany :icon_biggrin: ja mam takie przemyślenia po dzisiejszym dniu spędzonym na rowerze jeźdzac po lasach....... musimy od siebie odpocząć- taka separacja, bo korrrrrrwa się wykończe i moja wątroba też :icon_mrgreen: :biggrin: :bigrazz: :wink: ps to kiedy nastepnym razem?? :icon_razz: :wink: Bartek masz górala? :icon_mrgreen: W zwiazku z Twoimi kłopotami zdrowotnymi Ty bedziesz robil za kierowce. :icon_razz: Ps. Maruś - pochwal się nam wszystkim Twoimi przeżyciami :biggrin: Trochę mnie poniosło w piątek na Grudziądzkiej i sam nie wiem jak to zrobiłem, bo z 900 zł i 6 pkt utargowałem pouczenie. Walnąłem taką skruchę, że aż sam się sobie dziwię. Marku urok osobisty? :biggrin: A może byłeś w typie tych panów? :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 pożyczyłem od brata rower- swojego nie mam :evil: masz racje Magda- bede robił za kierowce- na zdrowie mi to wyjdzie :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) Ale ogólnie to weekendzik chyba udany, imprezowo i motocyklowo. Do następnego więc pozdr Nooooo. Nawet miło było. Tyle, że w niedzielę łeb mnie nap**dalał. :icon_twisted: pzdr Edytowane 24 Maja 2010 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Mnie tam jakoś głowa nie bolała, nhie miała w sumie po czym :icon_twisted: snu jakoś mało było ale tak to już bywa :icon_razz: A w ogóle to u mnie pozalewało niektórych... cholera :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 (edytowane) A w ogóle to u mnie pozalewało niektórych... cholera :evil: A śnieg u Was pada czy deszcz ? :bigrazz: : Ps. Maro - co tam w DDR ach ? Słyszałem że Honecker umarł :icon_razz: Ps.2. A YBR'a za uja Ci nie pożyczę - wierz mi : to jest moc nie do ogarnięcia dla Ciebie. To nie B12.. Bardzo mi przykro. Edytowane 24 Maja 2010 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 Ps. Maruś - pochwal się nam wszystkim Twoimi przeżyciami :biggrin: Trochę mnie poniosło w piątek na Grudziądzkiej i sam nie wiem jak to zrobiłem, bo z 900 zł i 6 pkt utargowałem pouczenie. Walnąłem taką skruchę, że aż sam się sobie dziwię. Limit szczęścia chyba wyczerpany na ten sezon. Żółty - pożycz ybr - tym mi nic nie grozi. Będę dbał o niego jak o swój. A dziś była wycieczka nach Berlin, ale bez brawury bo moto zostało w domku :-)) Ty się ojciec ciesz że Cię nie skojarzyli z tym panem co tak zawsze do zdjęć macha i pozdrawia pięknie panów sprawdzających zdjęcia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Marku urok osobisty? :biggrin: A może byłeś w typie tych panów? :icon_razz: Jeden coś mi się kręcił za plecami, ale byłem czujny i się nie dałem. Jak był za blisko to siadałem na krawężniku :biggrin: Wiroś żyje :-) Jo jo, dobrze że nie mieli ze sobą jakiego albumu, bo do domu bym wracał PKS-em i to na bosaka. Honecker, ja nawet za dopłatą nie chcę placowej Jamachy. Za żadne skarby !! Bartez ty zapity ryju - masz wpierdal - wiesz za co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 (edytowane) korwa za co?? ps. ale śmieszne z tym deszczem, albo śniegiem- boki zrywać.... :/ Edytowane 25 Maja 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 http://nasygnale.pl/kat,1025345,title,Cude...ml?ticaid=6a3d6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 widziałem to- koleś miał fuksa....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 27 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2010 Bo ten z UNa (UNO?) sprawdzał reflex tego z motocykla. :biggrin: Wynik : 1:0 dla UNO UNa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi