Butterfly Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No to już wiadomo 1. Madzia robi ciasto i lody bo i tak jej nie pobije Hehe spoko. A ja się wproszę i nic nie przyniosę :buttrock: ;) I jeszcze Cie zawioze-nie masz czasem za dobrze? :icon_razz: ps pojeździłbym sobie motocyklem :icon_idea: :icon_razz: Też bym pojeździła ale pogoda do bani :( a jak będzie słoneczko to zapewne nie będe czasowa i tak do zimy :banghead: to sie umówcie...od środy ma być ładnie,przyjedziecie mnie odwiedzić :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Hehe spoko. I jeszcze Cie zawioze-nie masz czasem za dobrze? :icon_razz: to sie umówcie...od środy ma być ładnie,przyjedziecie mnie odwiedzić :icon_biggrin: A ja nie mogę bo pracuje :biggrin: do wieczora :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 no a ja po środzie wyjezdzam i dluuugo mnie nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 oo mariusz jaka szkoda że cię nie będzie :icon_mrgreen: będzie więcej dla nas :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 no a ja po środzie wyjezdzam i dluuugo mnie nie bedzie Ojciec a dostałeś dyspensę od żony i rodziny ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Skąd, tak cichaczem pojadę :icon_razz: ale jak tak dalej pójdzie to na kajak się przesiądę :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 jak tak dalej pójdzie to sobie skutery wodne pokupujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 To ja się pisze jako plecaczek na skuter wodny. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 uuuu do Bulego na plecak się załapac raczej cieżko by było ktoś chyba by oczy wydrapał prędzej :icon_razz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 tak źle to chyba nie jest :icon_mrgreen: choć nigdy nic nie wiadomo :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Eeee panowie pisałam ogólnie,nie chodziło o nikogo personalnie :wink: Skutery ,kajaki,łodzie wsio radno :biggrin:byle nie kupować swojego :icon_razz: no chyba że Syla kupi skuter wodny to na bank bede JEJ plecaczkiem bo ona jest Pani ratownik i będę bezpieczna. :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Witam ! pogoda lipna to przynajmniej dyskusje na forum kwitna :) Moze od przyszlego tygodnie sie poprawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 (edytowane) Eeee panowie pisałam ogólnie,nie chodziło o nikogo personalnie :wink: Skutery ,kajaki,łodzie wsio radno :biggrin:byle nie kupować swojego :icon_razz: no chyba że Syla kupi skuter wodny to na bank bede JEJ plecaczkiem bo ona jest Pani ratownik i będę bezpieczna. :icon_razz: A ja tez chce na krzywy :bigrazz: ... nie mam skutera :rolleyes: Edytowane 19 Maja 2010 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 chciałem dziś polatać ale nie było nikogo chętnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 chciałem dziś polatać ale nie było nikogo chętnego toć latałeś!! co kłamiesz?? ja nie zdążyłem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi