marekbuli Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) jak tam po grillu widzę nastroje szampańskie :biggrin: ... no i jak tam po jeździe na turbo zippach :icon_question: .... no a poprawiny to możemy zrobić ........... nawet mogę was wozić :buttrock: Edytowane 16 Maja 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Trzeba było zadzwonić kurna i chetny kierowca był i Syla wróciła! :biggrin: Tyle jedzenia zostało i %. :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 (edytowane) aa zadzwonić...(brak nr) no i nie miałem odwagi :icon_rolleyes: może teraz ja coś zorganizuje, byle nie padało to w najbliższą sobotę może się uda :icon_biggrin: Edytowane 16 Maja 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Marku bedzie ładna pogoda :biggrin: :cool: :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 teraz musi byc ładna pogoda, nie cierpie jechac w deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Marku. Musisz zrobić placek i lody. Potem grilla. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 jeszcze o trunkach trzeba pamiętac :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Marku. Musisz zrobić placek i lody. Tutaj nikt mnie nie przebije :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 No to już wiadomo 1. Madzia robi ciasto i lody bo i tak jej nie pobije 2. Mariusz organizuje wodę rozmowną 3. no ja to was co najwyżej za świeże powietrze nie skasuje :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 :evil: A ja się wproszę i nic nie przyniosę :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 ja tez na krzywy ryj a co- moja obecność Wam wystarczy :bigrazz: ( to i tak za duzo ;) ) ale juz sie pogubiłem; ktos, gdzieś, kogoś, z czymś się organizuje, ale nie jest napisane gdzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 ja tez na krzywy ryj a co- moja obecność Wam wystarczy :bigrazz: ( to i tak za duzo ;) ) ale juz sie pogubiłem; ktos, gdzieś, kogoś, z czymś się organizuje, ale nie jest napisane gdzie?? Co za skromność :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 Co za skromność :bigrazz: wrodzona i zarazem wyuczona :icon_mrgreen: ps pojeździłbym sobie motocyklem :icon_idea: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 17 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2010 wrodzona i zarazem wyuczona :icon_mrgreen: ps pojeździłbym sobie motocyklem :icon_idea: :icon_razz: Też bym pojeździła ale pogoda do bani :( a jak będzie słoneczko to zapewne nie będe czasowa i tak do zimy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi