sylvinka Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) WOW Syla Ty się uśmiechasz :icon_razz: :biggri Ale u mienia toże krasnyje foty http://img243.imageshack.us/i/rozne034.jpg/ przypadek przy pracy :bigrazz: :eek: Edytowane 12 Maja 2010 przez sylvinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 to zamiast do mnie podjechac- akurat składałem huśtawke to byście pomogły :) ps ja byłem grzeczny zawsze i wszędzie :bigrazz: ps 2 tak bez kasków?? toc to brawura i brak odpowiedzialności.......... dostajecie ostrzeżenie wzrokowe i nagane przed klasą ;) Przecież napisałam jak coś to kom! trzeba było dać znać,a huśtawke byśmy pomogły złożyć a pózniej byłoby testowanko! :biggrin: Grzeczny byłeś-zgadza się! :icon_biggrin: Jeżeli chodzi o kaski to już sie więcej nie powtórzy! :biggrin: W życiu bym takiej 8 już nie zrobił - wyszedłem z wprawy :icon_razz: Ps. A co się stało się Madziu ? Hhehe jasne :bigrazz: Ehh kolesie postanowili sprawdzić moje hamulce,leciałam z pierszeństwem jakies90-100km za mna auto za nim Syla,koleś doskonale mnie widział i skrecił mi pod koła wyhamowałam z piskiem a oni bez przejecia pojechali,w takich chwilach czuje sie bezsilna :banghead: ,żałuje tylko że nie mogłam nic zrobić! Od wczoraj bede jezdziła z bejsbolem pod siedzeniem. :icon_evil: Pierwszy raz nie było mi do śmiechu. :( WOW Syla Ty się uśmiechasz :icon_razz: :biggrin: Hhehe mam więcej jak się uśmiecha,napina się i pozuje. :icon_razz: Ale u mienia toże krasnyje foty http://img243.imageshack.us/i/rozne034.jpg/ Widzę tylko jedną krasnyją fotke :biggrin: :icon_exclaim: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jeśli chodzi o huśtawke to jest 2u osobowa- wszyscy by sie nie zmieścili- do testowania trzebaby było zmianowo podchodzić :biggrin: dziś chciałem na kartodrom skoczyć, ale pogoda jakaś niewyraźna:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 jeśli chodzi o huśtawke to jest 2u osobowa- wszyscy by sie nie zmieścili- do testowania trzebaby było zmianowo podchodzić :biggrin: dziś chciałem na kartodrom skoczyć, ale pogoda jakaś niewyraźna:((( Jeśli chodzi o huśtawkę to akuratnie...byśmy z Magdzią przetestowały tylko niewiem jak długo by wytrzymałą :biggrin: Co do pogody to mówiłam że będzie taka piękna ... i tak ma być do wtorku :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 (edytowane) Jeśli chodzi o huśtawkę to akuratnie...byśmy z Magdzią przetestowały tylko niewiem jak długo by wytrzymałą :biggrin: Co do pogody to mówiłam że będzie taka piękna ... i tak ma być do wtorku :bigrazz: Heheh te Pogodynka masz dobry towar bo dziś Ci się udało....no prawie. :bigrazz: jeśli chodzi o huśtawke to jest 2u osobowa- wszyscy by sie nie zmieścili- do testowania trzebaby było zmianowo podchodzić :biggrin: Hehe jak się wypogodzi to przyjedziemy i przetestujemy. :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 12 Maja 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 dziś to jedynie na piwko gdzieś można skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 dziś to jedynie na piwko gdzieś można skoczyć no tak ,,,, jednynie- co mam wolne popołudnie to dupa zbita i motyla noga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 trochę z innej beczki. Szukam małego autka dla ŻONKI jakieś polo albo corsa, może ktoś coś wie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treb0r Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 dziś chciałem na kartodrom skoczyć, ale pogoda jakaś niewyraźna:((( Tez planowalem smiganie po kartodromie Pozwole sobie wkleic link do tematu (co prawda na poczatku o Torze Poznan), malo czytanego, w ktorym pisalem o mozliwosci smigania po naszym torunskim torze rallycrosowym. Bylem tam wczoraj na Track Day i chlopaki niezle smigali i drifowali autkami i troche przeczyscili i nagomowali nawierzchnie:) http://forum.motocyklistow.pl/Tor-Poznan-t128898.html treb0r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 trochę z innej beczki. Szukam małego autka dla ŻONKI jakieś polo albo corsa, może ktoś coś wie?? Mam pięknego yarisa do sprzedania . Przebieg do ustalenia :bigrazz: Zakup ten wpłynie odświeżająco na Twoją zonę... poczuje się w nim młodo i będzie Cie kochała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 (edytowane) zapraszam w niedziele tj 16.05 do CHEŁMNA na dni otwarte ZIPP. Można będzie sobie pojeździć nowymi modelami motocykli ZIPP. Wszystko na ul DWORCOWEJ 4 (tj w mojej robocie) od 11-16 chyba.Impreza ala SUZUKI CARAWAN.. Przyjedźcie zobaczycie co robią chinole Edytowane 15 Maja 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no to się przejadę oberkac te wynalazki :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 no to się przejadę oberkac te wynalazki :bigrazz: Nie możesz. Jesteś jeszcze pijany :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Paweł Ty nie pisz tak do moderatora :bigrazz: już masz 10% za chwile będzie ban! :icon_mrgreen: Jak tam mordeczki? Żyjecie? :flesje: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Ja tez mam 10% za "zajdę bez kasku" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Żyje, ale co to za życie jest :biggrin: ,,,,,,,, dziś poprawiny ? :icon_razz: Mariusz i jak tam motocykle?? nie porwały Cię?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi