Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

to zamiast do mnie podjechac- akurat składałem huśtawke to byście pomogły :)

ps ja byłem grzeczny zawsze i wszędzie :bigrazz:

ps 2 tak bez kasków?? toc to brawura i brak odpowiedzialności.......... dostajecie ostrzeżenie wzrokowe i nagane przed klasą ;)

Przecież napisałam jak coś to kom! trzeba było dać znać,a huśtawke byśmy pomogły złożyć a pózniej byłoby testowanko! :biggrin:

Grzeczny byłeś-zgadza się! :icon_biggrin:

Jeżeli chodzi o kaski to już sie więcej nie powtórzy! :biggrin:

W życiu bym takiej 8 już nie zrobił - wyszedłem z wprawy :icon_razz:

Ps. A co się stało się Madziu ?

Hhehe jasne :bigrazz:

Ehh kolesie postanowili sprawdzić moje hamulce,leciałam z pierszeństwem jakies90-100km za mna auto za nim Syla,koleś doskonale mnie widział i skrecił mi pod koła wyhamowałam z piskiem a oni bez przejecia pojechali,w takich chwilach czuje sie bezsilna :banghead: ,żałuje tylko że nie mogłam nic zrobić! Od wczoraj bede jezdziła z bejsbolem pod siedzeniem. :icon_evil:

Pierwszy raz nie było mi do śmiechu. :(

WOW Syla Ty się uśmiechasz :icon_razz: :biggrin:

Hhehe mam więcej jak się uśmiecha,napina się i pozuje. :icon_razz:

Ale u mienia toże krasnyje foty

http://img243.imageshack.us/i/rozne034.jpg/

Widzę tylko jedną krasnyją fotke :biggrin: :icon_exclaim:

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

jeśli chodzi o huśtawke to jest 2u osobowa- wszyscy by sie nie zmieścili- do testowania trzebaby było zmianowo podchodzić :biggrin:

dziś chciałem na kartodrom skoczyć, ale pogoda jakaś niewyraźna:(((

jeśli chodzi o huśtawke to jest 2u osobowa- wszyscy by sie nie zmieścili- do testowania trzebaby było zmianowo podchodzić :biggrin:

Jeśli chodzi o huśtawkę to akuratnie...byśmy z Magdzią przetestowały tylko niewiem jak długo by wytrzymałą :biggrin:

Co do pogody to mówiłam że będzie taka piękna ... i tak ma być do wtorku :bigrazz:

Jeśli chodzi o huśtawkę to akuratnie...byśmy z Magdzią przetestowały tylko niewiem jak długo by wytrzymałą :biggrin:

Co do pogody to mówiłam że będzie taka piękna ... i tak ma być do wtorku :bigrazz:

Heheh te Pogodynka masz dobry towar bo dziś Ci się udało....no prawie. :bigrazz:

Hehe jak się wypogodzi to przyjedziemy i przetestujemy. :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Edytowane przez Butterfly

Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle.

Tez planowalem smiganie po kartodromie

Pozwole sobie wkleic link do tematu (co prawda na poczatku o Torze Poznan), malo czytanego, w ktorym pisalem o mozliwosci smigania po naszym torunskim torze rallycrosowym.

Bylem tam wczoraj na Track Day i chlopaki niezle smigali i drifowali autkami i troche przeczyscili i nagomowali nawierzchnie:)

http://forum.motocyklistow.pl/Tor-Poznan-t128898.html

treb0r

trochę z innej beczki. Szukam małego autka dla ŻONKI jakieś polo albo corsa, może ktoś coś wie??

Mam pięknego yarisa do sprzedania . Przebieg do ustalenia :bigrazz:

Zakup ten wpłynie odświeżająco na Twoją zonę... poczuje się w nim młodo i będzie Cie kochała.

zapraszam w niedziele tj 16.05 do CHEŁMNA na dni otwarte ZIPP. Można będzie sobie pojeździć nowymi modelami motocykli ZIPP. Wszystko na ul DWORCOWEJ 4 (tj w mojej robocie) od 11-16 chyba.Impreza ala SUZUKI CARAWAN.. Przyjedźcie zobaczycie co robią chinole

Edytowane przez marekbuli

Paweł Ty nie pisz tak do moderatora :bigrazz: już masz 10% za chwile będzie ban! :icon_mrgreen:

Jak tam mordeczki? Żyjecie? :flesje:

Ja tez mam 10% za "zajdę bez kasku" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

Żyje, ale co to za życie jest :biggrin: ,,,,,,,, dziś poprawiny ? :icon_razz:

Mariusz i jak tam motocykle?? nie porwały Cię??