Butterfly Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Bardzo dobry pomysł! Tylko przyszły weekend odpada ale 16 lub 23 maja możet być :bigrazz: Tutaj fota z rajdu cross :biggrin: http://picasaweb.google.com/rysiczka/20100...397609332898738 Jutro jadyma do spa. :cool: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Z tym Helem to dobry pomysł. Ja zabierałem się do tego 3 razy i najdalej zaleciałem do Jastarni :-) W Kuźnicy jest smażalnia w bajkowym położeniu, serwująca smaczne rybki. Równy rok temu byłem tam na jakimś śledziu. Wybrać weekenda i podpisuję się wszystkimi kończynami. Również było miło zobaczyć znajome pyszczki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 1 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2010 Teraz z Sylą pijemy. :biggrin: Jutro jadyma do spa. :cool: Raczej nigdzie nie pojedziecie bo nie będziecie w stanie :flesje: :biggrin: Ładnie ładnie, a co myślicie by na Hel wyskoczyc?? Taki jednodniowy wypadzik, gdzieś wszamac rybkę i nazad. W jakiś weekend bez deszczu i odrobiną słońca Jestem za :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 ..... Wybrać weekenda ....:-) i tu właśnie chcę zrobic tak... w piątek patrzymy czy będzie pogoda na weekend, skrzykujemy się i nacht Hel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 i tu właśnie chcę zrobic tak... w piątek patrzymy czy będzie pogoda na weekend, skrzykujemy się i nacht Hel Ja również piszę się na ten wyjazd ale niestety 15-16 oraz 22-23 odpadam, więc może następny weckend :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 spoko moze nawet w czerwcu to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 (edytowane) Dzieki wielkie wszytskim za dzisiejsze śmiganko i lans w KFC Bydzia! :biggrin: :cool: Edytowane 2 Maja 2010 przez Butterfly Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylvinka Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Dzieki wielkie wszytskim za dzisiejsze śmiganko i lans w KFC Bydzia! :biggrin: :cool: Również ... i za te pyszne looody :icon_biggrin: :wink: to teraz za 2-3 tygodnie ... bynajmniej ja :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Oj w CCH to same pijaki są :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Oj w CCH to same pijaki są :icon_razz: :icon_mrgreen: A w CSW napier***ją w żyrandole z kopa wpier*l i jedzą rzęsę :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 A w CSW napier***ją w żyrandole z kopa wpier*l i jedzą rzęsę :icon_razz: Rzęsę jedzą w Kaczogrodzie(CCH) mają nawet do tego przystosowany trzeci kran :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Oj w CCH to same pijaki są :icon_razz: :icon_mrgreen: Tato oni wspierają przemysł monopolowy. :bigrazz: Rzęsę jedzą w Kaczogrodzie(CCH) mają nawet do tego przystosowany trzeci kran :icon_razz: Hmm wegetarianie i pewnie stawiaja na ekologie. :bigrazz: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ale slang macie, jak nic nie rozumiem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A w ogóle to ostało się po jednej szt: - Żubr - Specjal - Lech - Calsberg - whiskacza jeszcze pół butelki :bigrazz: Ale ja dziś nie mogę :icon_razz: a jutro jak pogoda będzie to se śmignę gdzieś, chętni może?? Dzwonic, pisac, gołębie wysyac...? P S jeden paluszek też został pod kanapą :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 (edytowane) te piwa to jakieś :icon_razz: wzmocnione mocno, bo jeszcze takiej awarii to nigdy nie miałem jak długo żyje :banghead: Edytowane 7 Maja 2010 przez marekbuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Ale slang macie, jak nic nie rozumiem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: A w ogóle to ostało się po jednej szt: - Żubr - Specjal - Lech - Calsberg - whiskacza jeszcze pół butelki :bigrazz: Ale ja dziś nie mogę :icon_razz: a jutro jak pogoda będzie to se śmignę gdzieś, chętni może?? Dzwonic, pisac, gołębie wysyac...? P S jeden paluszek też został pod kanapą :D patrz jaki mieszany 4pak sie zrobił- takie powinni sprzedawać :) paluszek to nie mój :icon_rolleyes: mi osobiście narbardziej podobał się film i zdjęcia :icon_mrgreen: no tak a nasz kierowca buli zmęczył sie i trzebyło się jakoś ratować :biggrin: Jutro jak to ja nie wiem jak bede stał czasowo........(moze na żulel pojade do CT....?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi