MariuszJ Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 A gdzie tam zimno, no tak troszeczkę :icon_razz: Ale dzieki za śmiganie i myślcie co by w weekend skoczyc gdzieś w bory....fojutowo....cekcyn.... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) A gdzie tam zimno, no tak troszeczkę :icon_razz: Ale dzieki za śmiganie i myślcie co by w weekend skoczyc gdzieś w bory....fojutowo....cekcyn.... :icon_rolleyes: taaaa,ale nie po zmroku- chyba ze zgasisz światła-nigdy tyle razy nie dostełem długimi po oczach przez kierowców nadjeżdżajacych z przeciwka :biggrin: ja w sobote po przemyśleniach,chyba odpadam, bo mam misje w domu do zrobienia, ale w niedziele to ok :crossy: Edytowane 15 Kwietnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 pogode zamow i w niedziele smigniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 W niedziele ma być koniec świata :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 ale to w południowej Polsce, my się na północ wybieramy :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 i myślcie co by w weekend skoczyc gdzieś w bory....fojutowo....cekcyn.... :icon_rolleyes: czyli trasa na Tucholę :icon_twisted: :crossy: (ja się nie ści... :cool: ) jak pogoda dopisze to też jadę :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 pogoda bedzie gut malina i agrest :crossy: ale do Fjutowa jest blisko :( moze na Stegne przez Kwidzyn, Malbork?? tak das turistyk prędkośći Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 moze na Stegne przez Kwidzyn, Malbork?? tak das turistyk prędkośći Chcesz mnie wykończyć :icon_question: :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Chcesz mnie wykończyć :icon_question: :biggrin: No co Ty, raczej chcą Cię napocząć.. :icon_twisted: A trasa chyba fajna dla Ciebie, bo Twoją Kawę lekko się przerzuca w zakrętach :lalag: Pogoda ma być świetna. Chętnie bym się zabrałbym z Wami, podzidować w nieznanym? Kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Chcesz mnie wykończyć :icon_question: :biggrin: nie w ten sposób..... :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Kiedy i gdzie? Wiem, pewnie późno troche ale mi dopiero kołó 12 jutro będzie pasowac Chociaż jak znam życie to nie jedni dziś zabalują i ta pora i tak będzie wczesna :icon_razz: Ale wstępnie kołó południa możemy się umówic. pogoda bedzie gut malina i agrest :crossy: ale do Fjutowa jest blisko :( moze na Stegne przez Kwidzyn, Malbork?? tak das turistyk prędkośći Spoko na moje to nie ma problemu, nawet jak będziemy po nocy wracac to już wprawę mam :bigrazz: Ale wolę za dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 (edytowane) Wiem, pewnie późno troche ale mi dopiero kołó 12 jutro będzie pasowac Chociaż jak znam życie to nie jedni dziś zabalują i ta pora i tak będzie wczesna :icon_razz: Ale wstępnie kołó południa możemy się umówic. Spoko na moje to nie ma problemu, nawet jak będziemy po nocy wracac to już wprawę mam :bigrazz: Ale wolę za dnia ja nic nie narzucam- mi to obojętnie, możemy po borach tycholskich się dotlenić :) do Fojutowa i potem gdzies dalej........ ps ja tez po 12 Edytowane 17 Kwietnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ja też po 12 jestem chętny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 ps ja tez po 12 wiec pora ustalona, jeszcze miejsce i ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 wiec pora ustalona, jeszcze miejsce i ruszamy Lotos - Chełmno? Pewnie akurat byśmy z Butterfly dojechali na 12-tą. Co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi