MariuszJ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 dobrze Edwardzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wczoraj tak zajebiście, a dziś 5 stopni. Co jest z tą pogodą... ?? Jaja sobie robi. Wielkanocne. Zmarznięte będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 dobrze jest to jak dzis na LOTOSIE?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 O żesz Ty... Przecież to chyba ze 200 km, albo nawet i 500km, stąd! :icon_biggrin: Ale Lukoil... na Lubickiej... przyjazny taki... paliwo smaczne... ławeczka wygodna... Hmm? :flesje: Tylko niech nie pada, please... Jeszcze nie dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 mięczak :icon_razz: ale niech będzie lukoil tylko o ktorej wieczorem juz ma padac :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam po długim okresie nieobecności na forum widzę że muszę po nadrabiać to i owo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Dasz radę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 ja nie jade- mam słabe pióra w wycieraczkach :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 a ja nie mam opon deszczowych :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jutro po południu ma być w miarę ładna pogoda więc nie potrzebne będą opony deszczowe czy wycieraczki więc można by było troszkę polatać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jutro po południu ma być w miarę ładna pogoda więc nie potrzebne będą opony deszczowe czy wycieraczki więc można by było troszkę polatać :crossy: oby panie oby :) a i najlepiej gdyby było ciut cieplej :flesje: :crossy: ja jutro do 13 w pracy, a potem chyba jestem czasowy- w końcu musze przetestować kierunek :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 No koniecznie, w sumie jak teraz patrze za ciekawie to nie wygląda a optymistą nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przem90 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 witam. rusza ktos z was dzisiaj do przysieka??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) witam. rusza ktos z was dzisiaj do przysieka??? pozdrawiam ninini,,,, w taką pogode?? Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 witam. rusza ktos z was dzisiaj do przysieka??? pozdrawiam Do 12 / 13 jestem uziemiony :bigrazz: Potem się zobaczy... trochę sraczkowata ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi