bartez Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 a w piątek.....? a w piątek mozna poprawić:) tak po 19....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hej mordeczki. Jaki harmider się zrobił:) czyżby wiosna wróciła!? :icon_twisted: to mi się podoba! Godzina 8:00, 11 stopni C - jest dobrze, a po południu ma być jeszcze lepiej. W skrócie - idę składać sprzęt, jak się wyrobie, tak wyjadę. O 17 umówiona jestem w serwisie - więc po tej godzinie mogę już tylko plecakować :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 To jak konkretnie sie umawiamy ? Jesli chcecie spotkac sie wczesniej - przed 19 to proponuje wyjedzcie w kierunku CB i spotkamy sie po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hej mordeczki. Jaki harmider się zrobił:) czyżby wiosna wróciła!? :icon_twisted: to mi się podoba! Godzina 8:00, 11 stopni C - jest dobrze, a po południu ma być jeszcze lepiej. W skrócie - idę składać sprzęt, jak się wyrobie, tak wyjadę. O 17 umówiona jestem w serwisie - więc po tej godzinie mogę już tylko plecakować :crossy: dopiero na serwis?? oj nie ładnie :) z tym plecakowaniem to brzmi jak propozycja :cool: ja nie mam założonego siedzenia :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: To jak konkretnie sie umawiamy ? Jesli chcecie spotkac sie wczesniej - przed 19 to proponuje wyjedzcie w kierunku CB i spotkamy sie po drodze. konkretnie to nie idzie sie umówić bo godziny mogą się zmienić..... bedziemy gdzies w CT lub okolicach- ja po 18 wyjeźdzam z domu do Marka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja z kolei kończę 18. .a może i 19... :bigrazz: Tak więc se pojeżdżę... na placu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Umowcie sie gdzies w CT ok 19, spotkamy sie na trasie 85, ja moge zabrac Kinie bo jezdze najspokojniej i pojedziemy do Galerii Copernicus do Buterfly. Kto ma inny pomysl to niech zaproponuje na piatek :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Ja z Bartusiem będziemy ok 20 przy Mc Donalds na Lubickiej. Prędzej nie damy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 po 18 wyjeźdzam z domu do Marka...... jak sie wyrobie to zadzwonie i pojedziemy razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hejka! Ale hoooj... Dziś do Was nie dołączę - a chciałbym. Oj bym. Zobaczymy piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLUE SV1 Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hej mordeczki. Jaki harmider się zrobił:) czyżby wiosna wróciła!? :icon_twisted: to mi się podoba! Godzina 8:00, 11 stopni C - jest dobrze, a po południu ma być jeszcze lepiej. W skrócie - idę składać sprzęt, jak się wyrobie, tak wyjadę. O 17 umówiona jestem w serwisie - więc po tej godzinie mogę już tylko plecakować :crossy: czyżby koleżanka od czerwonego dukata ta sama co jej prawie koło odpadło w maju zeszłego roku???? jeżeli tak to nie jeździj już do tego serwisu heh :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Hejka! Ale hoooj... Dziś do Was nie dołączę - a chciałbym. Oj bym. Zobaczymy piątek. Ooo jesteś a już sie o Ciebie martwiłam. :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 a my juz po lataniu, dzieki było jak zawsze bejerancko :biggrin: to do następnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 nooo fajnie było ciepło, sucho jak u mamy:) szkoda tylko, że przód mojego moto stał się lżejszy o kierunkowskaz :evil: :icon_razz: ps Ja się nie ścigam.... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 czyżby koleżanka od czerwonego dukata ta sama co jej prawie koło odpadło w maju zeszłego roku???? jeżeli tak to nie jeździj już do tego serwisu heh :notworthy: Na to wygląda :icon_biggrin: ale sytuacji lepiej nie wspominać :wink: Co do tego pamiętnego dnia, kiedy w tym roku rozpoczęcie w Bydzi!? nooo fajnie było ciepło, sucho jak u mamy:) szkoda tylko, że przód mojego moto stał się lżejszy o kierunkowskaz :evil: :icon_razz: ps Ja się nie ścigam.... :biggrin: Mam fajne kierunkowskazy z zeszłego roku, jak chcesz to daj znać, po co mają leżeć w szafie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Co do tego pamiętnego dnia, kiedy w tym roku rozpoczęcie w Bydzi!? Zgodnie z tradycja 1 maja, ale ma juz byc inaczej, nie znam szczegolow. Dziekuje sobie za realizacje wczorajszej wycieszki, szkoda ze reszta nie poczekala na mnie. Duze podziekowania Butterfly za spotkanie. Ciekawe jakie efekty przyniesie dzisiejsze umawianie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi