Tomek xj550 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Bartas przyjeżdżaj będzie sporo fajnych dziewczyn :crossy: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Tomek wiecej szczegolow, bo wiesz, jestem student do wziecia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Student jedzonko już się szykuje i kobietki też.Gwarantuję świetną zabawę.Nie mam tyle miejsc siedzących co gości więc będziesz musiał którąś z dziewczyn wziąć na kolanko :P . Co Ty na to? Nie daj ciała i przyjedź. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Student jedzonko już się szykuje i kobietki też.Gwarantuję świetną zabawę.Nie mam tyle miejsc siedzących co gości więc będziesz musiał którąś z dziewczyn wziąć na kolanko :D . Co Ty na to? Nie daj ciała i przyjedź. Fajnie ze forum dopiero teraz ozylo :D Juz za pozno na szykowanie sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dzięki dla wszystkich którzy byli u mnie wczoraj na Sylwestrze.Mam nadzieję że dobrze się bawiliście.Ja bawiłem się wyśmienicie tylko nie wiem skąd ten kac ;-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dzięki dla wszystkich którzy byli u mnie wczoraj na Sylwestrze.Mam nadzieję że dobrze się bawiliście.Ja bawiłem się wyśmienicie tylko nie wiem skąd ten kac ;-). Oczywiscie ze bawilismy sie swietnie!!! :D dziekujemy za wspaniale spedzony czas. duze brawo dla Moni za niepowtarzalny szwedzki stol!!!Oby jak najwiecej takich spotkan w nowym roku... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Dziekuje za mile spotkanie !!Impreza bardzo udana, dziewczyny ladne, zaluj Bartek ze nie dojechales.Dzisiaj przyjechalem motocyklem do Bydgoszczy. Jest ciemno, mokro na jezdni, ale niecodziennie sie zdarza aby w styczniu moc jezdzic motocyklem !!Pozdrawiam i do zobaczenia w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nera Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 .Dzisiaj przyjechalem motocyklem do Bydgoszczy. Jest ciemno, mokro na jezdni, ale niecodziennie sie zdarza aby w styczniu moc jezdzic motocyklem !![/uote] Jak to w zyciu bywa: nigdy nie mow nigdy:D ja juz mialam czekac do wiosny ale dzisiaj u nas tak sympatyczna pogoda ze wlasnie ide odpalac yamahe:Dmoze snieg do polodnia nie spadnie.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 a może by tak robaczki na Moto Bike Show? ja jadę i mam kwaterę pod pierwszym linkiem w temacie Moto Bike Show Poland 2007. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Łoo to widze, ze nie tylko ja smigam jeszcze na moto :D . Oby nie bylo tak, ze przyjdzie zima i bedzie trzymac do maja :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Motor Bike Show to dla mnie tradycja.Jeżdżę co rok.W tym roku tylko na jeden dzień bo akurat bede mial urodzinki wiec trzeba zrobic imprezke w domu. :) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 trzeba jakiś znak rozpoznawczy ustalić by się znaleść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 Akurat 23-25 02 mam zjazd wiec nie pojade. Kiedy beda targi w Gdansku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 4 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2007 Ponoć w 3mieście nie ma być. michał, jak jedziesz na babozlot może by pojechac jednym samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Michał Ty to masz z tymi zjazdami.Zawsze wtedy gdy jest jakaś impreza.Ale MotorBikeShow nie przełożą tak jak np. imprezy w Tarkowie :icon_evil: Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi