yeti30 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 tyson o ktorej ruszamy bo mnie brooooo kusi :banghead: :banghead: ale narazie twrady jestem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Zapraszamy. Będziemy wylatywać ok. 18:30, prawdopodobnie spod Orlenu k. WORD`a. Jeżeli nr tel. w Twoim profilu jest aktualny to się odezwę jak będę znał szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 :banghead: :banghead: :banghead: przestan :icon_mrgreen: mam tam byc czy co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Opowiedzcie gdzie ten WORD jest bo nie moge skojarzyc - wystarczy podac nazwy ulic to poszukam. Ja do 19 pracuje przy pl. Poznanskim to nie wiem jak dam rade - zalezy jak to daleko i o ktorej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Tak :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Tak :lalag: :flesje: :crossy: ok Kolego michal WORD to jest na Wyszynskiego wylot w kierunku Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 to strasznie daleko - poza moim zasiegiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 To miłego weekendu, motórzyści, ja robię wypad, wykop, spad, odpadam, będę poza Toronto na :flesje: i :crossy: Dzisiaj było widać, kto ma smycz na szyi, wczoraj 20, dziś my we dwie z Kinią :icon_twisted: kurde mogłem przyjechać :evil: dwie na jednego by było :icon_rolleyes: ale zamiast jazdy moto wybrałem druga moją pasje- :flesje: , jakos motocykle i flaszka nie idzie razem w parze(nie wiadomo czemu) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 No to wrocilem do domu :icon_mrgreen: Dzieki za wspolne latanie napoj energetyczny zgubienie sie za herbatke kawke i ciastko :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: oby takich wieczorow wiecej :flesje: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keryn Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 No to wrocilem do domu Dzieki za wspolne latanie napoj energetyczny zgubienie sie za herbatke kawke i ciastko oby takich wieczorow wiecej :flesje: :crossy: Dzięks Chopoki za odwiedziny i trochę śmigania! I, ku*wa, będzie rewanżyk :crossy: Ale porutę zrobili w tej Wielkiej Łące ;) Malo się ziutki nie posrały pod sklepem! Legendy o jebanych demonach już powstają :icon_twisted: Butter - wielkie podziękowania za gościnę! Kawa trzymała mnie do 4-tej :lalag: Szacun! :notworthy: Trzeba powtórzyć w dłuższej wersji! Tylko może więcej jeżdżenia i mniej pierdolenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Spoko,spoko,zaparszam. :icon_biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYSON Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Panowie dzienx za wczorajsze śmigańsko :lalag: Motylku było bardzo miło, kawka pyszna, herbata i ciastka też :wink: Edytowane 26 Września 2009 przez TYSON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 :banghead: chcialem dodac ze zimno bylo jak wracalismy :crossy: na Borki trzeba puszka jechac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butterfly Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Pamiętaj Yeti z przyczepką ! :biggrin: Cytuj Kobiety z natury są aniołami, ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeti30 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Pamiętaj Yeti z przyczepką ! :biggrin: :clap: koniecznie :crossy: ibedzie mozna po drodze :flesje: :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi