MichałKaczmar. Opublikowano 27 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2006 Wkrótce nasz forumowy zlot w Borkach. Sprawdzalem liste chetnych i wydaje mi sie ze z calego kujawsko - pomorskiego tylko ja sie wybieram, moze jest jeszcze ktos chetny do pomocy ratowania honoru naszego wojewodztwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 20 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2006 Temat zostal zapomniany - motocyklisci spia juz snem zimowym ?Kto nie czytal tematu o 21.X przypominam ze planujemy forumowa wycieczke w sobote - spotkanie na stacji benzynowej w Stryszku o 11:00Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 cześć wszytkim.Dawno mnie nie było na forum.Był ktoś wczoraj na imprezie w BMW Veteran?Jeśli tak to jak się udała impreza. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 31 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2006 Impreza standard - nie masz towarzystwa do pogadania siedzisz w koncie reszta wszystko po staremu, bez nowosci.Slyszalem ze Wojtek chcial isc z nami - szkoda ze nie kontaktowales sie do skutku - byloby milo.Nastempnym razem idziemy wspolnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Impreza standard - nie masz towarzystwa do pogadania siedzisz w koncie reszta wszystko po staremu, bez nowosci.Slyszalem ze Wojtek chcial isc z nami - szkoda ze nie kontaktowales sie do skutku - byloby milo.Nastempnym razem idziemy wspolnie !Michał mam lepszą propozycję: może umówimy się na małe piwko czy colę w Harley'u?Na spotkania w Bydgoszczy raczej nie mam jak się dostać a chciałbym sie spotkać z Wami i pogadać. Wojtka to już wieki nie widziałem. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 w najblizszy weekend mam zjazd we Wrocku, wiec moge dopiero od nastepnego, chyba ze masz wolny wieczor w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 3 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2006 Jakoś się umówimy.Zadzwonię do Ciebie.Fajnie byłoby spotkać się w większym gronie.Może chłopaki z Torunia i okolic dołączą do nas? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Dzisiaj o 16-tej w Harley'u spotkanie motocyklistów na browarka.Każdy chętny mile widziany.Do zobaczenia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 No i spotkanie się udało.Dzięki wszystkim za przybycie i za miło spędzony czas.Piwko było dobre i meksykańskie żarcie również.Pozdrawiam. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 14 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2006 Dziekuje wszystkim za spotkanie - powtorka 17.11 o 19:45 w Bydgoszczy w pubie Kubryk ul. Podwale przy hali targowej, szczegoly w temacie bydgoskie piwne spotkanie 17XI2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Cześć Chłopaki. Tutaj to chyba tylko ja zaglądam i Michał.Centralnie nic się nie dzieje. Nudy.Nie mam pomysłu jak ożywić ten temat.Co przez zimę macie zamiar zrobić przy sprzętach? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Co przez zimę macie zamiar zrobić przy sprzętach? Łoo Tomek, moja lista zostala juz czesciowo zrealizowana, np:- zakup gmoli- zakup sakw bocznych- wymiana zestawu napedowego A do zalatwienia:- wymiana tylniej opony- regulacja zaworow na juz- za 1500km wymiana oleju- sprawdzenie lancuszka rozrzadu przy okazji regulacji zaworow- zakup konkretnej torby na bak- dalsze odkladanie kasy na wakacje ( Austria i Czechy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Co przez zimę macie zamiar zrobić przy sprzętach? :eek: mam zamiar doładowywac akumulator , bo ne opłaca mi się kupowac nowego na wiosnę . ten jest po dwoch sezonach i jeszcze pewnie jeden pociągnie . :eek: A Ty - co zamierzasz robić ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Bartas mogłeś coś mówić że potrzebujesz sakwy to bym Ci oddał za pół ceny.A ja muszę wymienić napęd bo nie oszczędzałem sprzęta i trochę się łańcuch wyciągnął :notworthy: Oponka do przodu koniecznie jest potrzebna.Do tyłu już mam nówkę.Kierunek zbiłem ostatnio więc trzeba kupić <Suza mi się glebnęła ze mną na pokładzie>No i przymusowo regulacje zaworów i gaziorów.Myślę jeszcze o nowej szybie ale nie wiem jak z kasą będę stał. Pozdro dla wszystkich którzy jutro imprezują w Kubryku.Ja niestety nie będę.A kolegów z Bydzi zapraszam do Torunia. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue GSX Opublikowano 24 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Bartas mogłeś coś mówić że potrzebujesz sakwy to bym Ci oddał za pół ceny. Interesująco piszesz - może przybliżysz mi temat sakw . Bartek już ma i to nówki z Luisa ,- widziałem . Ale ja potrzebuję do swojej Niuni . Może przyblizysz mi temat ,- tzn, Jaka pojemność , z czego są zrobione , ile sezonów przejechały , w jakim są stanie ,- jaka firma , czy maja od strony motoru miękki materiiał ochronny- może jakaś fotka no i proponowana cena .Jakbyś był zaintresowany , to zapraszam na mój e- mail [email protected] pozdrawiam - :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi