lukimaster Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 No nie wierze?! jednak Toruń nie obumarł motocyklowo...może jutro?? gdzieś?? coś??? :P :buttrock:No to gadać - pisać :icon_mrgreen: co gdzie i jak (preferowana godzina popołudniowa tj. po 13:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) No to gadać - pisać :P co gdzie i jak (preferowana godzina popołudniowa tj. po 13:-)ja nie chce :buttrock: ps czy ja zawsze musze editować posty?? Edytowane 4 Października 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dzisiaj stacja bp na grudziądzkiej,godzina 13.40 ,bede w kilka moto,zapraszamy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 A jakieś szczegóły? Gdzie chcecie jechać itp?Ps. Ul. Grudziądzka to ta od Gdańska jak się wlatuje? Bo wiem, że tam jest stacja BP... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 Dzisiaj stacja bp na grudziądzkiej,godzina 13.40 ,bede w kilka moto,zapraszamy :-) Kinia,będziesz jutro o 15 na N.Rynku?? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 4 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2008 posmigałem troszke...ale z złamanym kciukiem cieżko sie jezdzi ..i zimno w jedną ręke... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 a ja dziś nic nie pośmigałem :bigrazz: juz nawet zapomniałem gdzie jest jedynka- czy na dół czy do góry?? :banghead: Darek, a co zrobiłes sobie w palec ze złamany?? gdzie go wkładałeś??? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 5 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Dzisiaj stacja bp na grudziądzkiej,godzina 13.40 ,bede w kilka moto,zapraszamy :-)Podziękował raz jeszcze .Miło było... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 a ja dziś nic nie pośmigałem :biggrin: juz nawet zapomniałem gdzie jest jedynka- czy na dół czy do góry?? :biggrin:Darek, a co zrobiłes sobie w palec ze złamany?? gdzie go wkładałeś??? :biggrin: palec staną na drodze młotkowi...śmieszne ale prawdziwe... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Podziękował raz jeszcze .Miło było... :flesje: do następnego :icon_mrgreen: pozdrawiamKinga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 hohoho ale sę towarzycho rozpisało, aż miło.CeBRa odpalona (o własnych siłach - brawo maleńka :icon_twisted: ) i można myśleć o wypadzie, ale to nie w ten łikend raczej oki :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 hohoho ale sę towarzycho rozpisało, aż miło.CeBRa odpalona (o własnych siłach - brawo maleńka :icon_razz: ) i można myśleć o wypadzie, ale to nie w ten łikend raczej oki :icon_question:Ale w ten łykent ma być jak w Katarze i Mozambiku razem wzięte :icon_mrgreen: Czyly jakeeś 17 st . A w przyszły pewnie KOSTAryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Ale w ten łykent ma być jak w Katarze i Mozambiku razem wzięte :icon_biggrin: Czyly jakeeś 17 st . A w przyszły pewnie KOSTAryka. ale mnie niema w ten wekend- niezapominaj o tym mój drogi :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 ale mnie niema w ten wekend- niezapominaj o tym mój drogi ;) :bigrazz:Mariusz. Jesteś już ??? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 melduje ze fazerek zjechał po trzy miesięcznym urlopie na toruński rewir, w gotowości na wszelkie akcje :) pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi