bartez Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 podobno w miejscowości Ostrowite jutro tj 21 jest zlocik motocyklowy.... ja jade zobaczyć co tam ciekawego sie bedzie działo- byłem kiedyś i było sympatycznie, może Mariusz wie cos bardziej na temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) podobno w miejscowości Ostrowite jutro tj 21 jest zlocik motocyklowy.... ja jade zobaczyć co tam ciekawego sie bedzie działo- byłem kiedyś i było sympatycznie, może Mariusz wie cos bardziej na temat?? sorki które Ostrowite, w okolicy Torunia google znalazło 9 :biggrin: pozdro Edytowane 20 Czerwca 2008 przez tas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ostrowite niedaleko Lniana trasa Świecie- Tuchola(jadąc od świecia kręcimy w prawo na Lniano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ostrowite niedaleko Lniana trasa Świecie- Tuchola(jadąc od świecia kręcimy w prawo na Lniano)Ale od strony Kałdusa czy Pniewitego ???? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ale od strony Kałdusa czy Pniewitego ???? :icon_mrgreen: z DUPY strony tak jakbyś cofał do przodu ps pochwal sie, pochwal........ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 lukimaster, widziałem, że w wilmacie mają lusterka od Komara od ręki i to oryginały :D to może kupie dla Ciebie zanim wszystkie wezmą :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 lukimaster, widziałem, że w wilmacie mają lusterka od Komara od ręki i to oryginały :notworthy: to może kupie dla Ciebie zanim wszystkie wezmą :)thx.już zamówiłem Tajwańskie ;) Ps. ojj Bartezz to jest pleciuga .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 thx.już zamówiłem Tajwańskie :rolleyes: Ps. ojj Bartezz to jest pleciuga .. to nie Bartez...w RMF mówili o garażowym karambolu w Chełmnie pod stolicą,nie martw się znałem gościa co se żone przywiózł z Tajwanu, zadowolony był :biggrin: to może lusterka też będą oki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 thx.już zamówiłem Tajwańskie :notworthy: Ps. ojj Bartezz to jest pleciuga .. sory pijany byłem :bigrazz: :crossy: a pozatym czymś innym miałeś sie pochwalić sie!!!1 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 sory pijany byłem :D :) a pozatym czymś innym miałeś sie pochwalić sie!!!1 :crossy:ale czym???tym ze mój Fazer zyskał 0.025 KM tj. 00.0025 KW i przeglądu nie może przejść ??? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ale czym???tym ze mój Fazer zyskał 0.025 KM tj. 00.0025 KW i przeglądu nie może przejść ??? :icon_mrgreen: no i teraz to w ogóle gada prawie jak prawdziwy motocykl :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Jest coś o czym nie wiemy? Co Żółty odwalił? Napiszcie o co chodzi. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 W Niedziele był poczatek mojej małej traski..Bieszczady.dwie pętle i kawałek Słowacji... w sumie 1680km w trzy dni.. bardzo polecam..serpentyny..widoki..grad wielkości kasztanów...strumienie przez jezdnie..i kilka innych niespodzianek.. ale warto...bandzior się sprawdził jako enduro....na ile to było możliwe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 W Niedziele był poczatek mojej małej traski..Bieszczady.dwie pętle i kawałek Słowacji... w sumie 1680km w trzy dni.. bardzo polecam..serpentyny..widoki..grad wielkości kasztanów...strumienie przez jezdnie..i kilka innych niespodzianek.. ale warto...bandzior się sprawdził jako enduro....na ile to było możliwe :wink: no i h*j a ja wczorasj przestarszyłem wiewiórke :) Psy: a ile oleju Ci wypił?? :D :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 no i h*j a ja wczorasj przestarszyłem wiewiórke :icon_mrgreen: Psy: a ile oleju Ci wypił?? :crossy: :)tyle oleju co ty piwa wczoraj.... jak nie mogłes jej złapać tylko wystraszyłeś... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi