esflores Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 byliście wczoraj na święconce? kurna miało być na stacji bp. byliśmy na dwa motory o 12 i sie zdziwilem. -nikogo-czekaliśmy zawiedzeni.potem przy zamku bierzgłowskim zrobiliśmy cofke. bo sami tak jakoś... ciemno... zaspy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 hmm...ja podjechałam na Bp o 12 i żadnego moto nie widziałam :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 no kicha że się nie spotkaliśmy, takie zmiany na za 5 dwunasta niczemu dobremu nie służą jak się okazuje, szkoda że tak mało nas było na moto, juz niech ta wiosna w końcu przyjdzie to się zacznie pożądne jeżdżenie bo po dziurki w nosie mam tej niby zimy, ja sobie chociaż wczoraj podłubałem przy liczniku i już pokazuje dumne czysta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Phantom - gdzie ty zaginąłeś ?? Smutno tu bez Ciebie. Tyle było spotkań, tyle okazji do poznania się, a Ciebie wciągnęła czarna dziura ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 On szuka moto :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Szukajcie a znajdziecie :-). Maro to chyba mam kupca na Twoją cebre bo skoro Phantom szuka sprzęta... Na pewno będzie zadowolony. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Cooo :smile: :icon_mrgreen: Maro sprzedajesz CeBRe :rolleyes: Jak to może być możliwe :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) a wy mistrzowie kiery nie jedziecie na częstochowę? Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez romans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Chłopaki zobaczcie to zaproszenie na naszej klasie,Niedziela 20.04 http://nasza-klasa.pl/school/90609/199/for...find=last#post5 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 a wy mistrzowie kiery nie jedziecie na częstochowę? kilku z miszczów jedzie do Krynicy Morskiej na sobote / niedziele, wypad integracyjno-jeździecko-alkocholowy, zabieramy dziewczyny, żony, siostry i cie się tam jeszcze znajdziektoś chętny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiroś, ja na Krynicę niestety nie mogę. Mam całą sobotę zawaloną różnymi "misjami " i dupa.Jak się wyrobię czasowo to ew. na Częstochowę polecę na modły. Kto jest chętny na niedzielny wyjazd na Jasną Górę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiroś, ja na Krynicę niestety nie mogę. Mam całą sobotę zawaloną różnymi "misjami " i dupa.Jak się wyrobię czasowo to ew. na Częstochowę polecę na modły. Kto jest chętny na niedzielny wyjazd na Jasną Górę ??Chęci są. Możliwości brak. :-( Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wiroś, ja na Krynicę niestety nie mogę. Mam całą sobotę zawaloną różnymi "misjami " i dupa.Jak się wyrobię czasowo to ew. na Częstochowę polecę na modły. Kto jest chętny na niedzielny wyjazd na Jasną Górę ?? chcesz jechac w niedziele z rana do Częstochowy i potem pod wieczór wrócić?? czy Ty juz całkiem za siebie nie możesz?? :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 szwagier w 2007 tak zrobił i przeżył :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Bartez - jesteś cienki bolek :P Taka szybka wycieczka i mam brać na raty ???? Cebrą na raz wróciłem z Niemcowni i żyję, a tu rzut beretem i miałbym wymięknąć ?? Starzejesz się Kałdus :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi