Wiroś Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 OOO spoko Kinia z tymi naklejkami, dozo w sobotę,a jutro ktoś do Bydzi jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 śniegu sporo, ale topienie marzanny aktualne :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja się wybieram , uzależnione od warunków atmosferycznych, trzeba być dobrej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ja się wybieram , uzależnione od warunków atmosferycznych, trzeba być dobrej myśli nie ma to jak sąsiad :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 jak narazie- jutro dzień wolny, wiec kto wie, jeśli pogoda bedzie taka jak dzisiaj, ale bez śniegu to też wpadne i utopimy to babsko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja tam tez jade jutro do Fordonu na "jajka" chyba ze niepojade ;) wstępnie myśle ze niewymiękne :icon_mrgreen: :crossy: PS Kinia?-Twój awatar to jest układ desmodroniczny w dukatach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jedziemy :icon_mrgreen: dziwnie bedzie tak puszkami, ale co nas nie zabije to wzmocni ;-) chyba, że pogoda jeszcze zaskoczy ;) tak to jest ten układ :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 jak dojedziemy to proponuje się rozgrzać w Jermirze, rosołek z kurczczkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Za oknami śnieżek śnieży… Cóż to, spójrz, zajączek bieży! Komu Święta się zmyliły? To Wielkanoc w środku zimy? Zmartwychwstały z Grobu wstanie, A tu śnieg na powitanie. Wiosna drzewa przystroiła, Białym puchem wykleiła. Cóż, tak Święta te spędzimy: Alleluja w czasie zimy. Ale radość w nas wiosenna, W sercach brzmi nam wciąż „Hosanna” Chcę Wam życzyć moc Radości, I Pokoju i Miłości. Na „dyngusa” ciepłej wody Świętowania aż do środy. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) ale będzie ktoś na BP :) ja będe jak by co :cool: Bartez dozo na Rafinerii :biggrin: Edit: ponoć ustalone że przy Citroenie... Edytowane 22 Marca 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Na citroenie o 12 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 ale będzie ktoś na BP :) ja będe jak by co :wink: Bartez dozo na Rafinerii :P Edit: ponoć ustalone że przy Citroenie... to októrej na stacji w strzyżawie?? (tam zaraz przed mostem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 myślę ze ok 12.30 tam będziemy, do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekgsx600 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 WITAM jestem tu nowy i chciałbym z wami pojeżdzić kupiłem suzuki gsx 600f ale mam kat b.c.e i chodze na kurs kat a troche jerzdze ale strach samemu przed policją gdzie się spotykacie na wspulne jazdy bo bym chciał z wami pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 WITAM jestem tu nowy i chciałbym z wami pojeżdzić kupiłem suzuki gsx 600f ale mam kat b.c.e i chodze na kurs kat a troche jerzdze ale strach samemu przed policją gdzie się spotykacie na wspulne jazdy bo bym chciał z wami pojeździć :crossy:[/quot Zajrzyj tam http://nasza-klasa.pl/school/90609/199/forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi