Dude Opublikowano 1 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 całe miasto objechałem ...:buttrock: od Poznańskiej po Lubicka i o centrum też zachaczyłem.Miałem takie ciśnienie,że waliłem do przodu,bo kiedy to ostatnio jeździłem !!! Nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 no tak trochu słoneczka i wszyscy śmigają ( no prawie wszyscy) no ale co tam czas kiedyś zacząć w tym roku, póki jeszcze benzynka nie droga hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hej Yano. 20 L na stówkę Ci wyciąga z baku ?? A może po zimie bak przerdzewiał ?? Aż nieprawdopodobne.To prawie jak czołg na manewrach pod Drawskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 Hej Yano. 20 L na stówkę Ci wyciąga z baku ?? A może po zimie bak przerdzewiał ?? Aż nieprawdopodobne.To prawie jak czołg na manewrach pod Drawskiem. Yano pisał chyba 20 l na 160 km to daje jakieś 12,5 l/100km, co i tak jest nieskromnym wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ty bartez ale ja myśle że w środe to będzie trza do Toronto uderzyć, weźniem "Królika" moze jego tajemna wiedza i umiejetnośc prowadzenia żelaznych diliżansów się przyda :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 ty bartez ale ja myśle że w środe to będzie trza do Toronto uderzyć, weźniem "Królika" moze jego tajemna wiedza i umiejetnośc prowadzenia żelaznych diliżansów się przyda :icon_mrgreen: Czy ja oczymś nie wiem oczymś ? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 możesz nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Yano pisał chyba 20 l na 160 km to daje jakieś 12,5 l/100km, co i tak jest nieskromnym wynikiem Dzięki przyjacielu,jesteś cudowny adwokat. :bigrazz: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Witam i zaśpiewam hmmhmh- WIROŚ dziś sa twoje urodzinnnyyyy, najpiękniejszy w życiu dzień.... czy jakoś tak Życzę ci udanych wycieczek na 2oo, spokojności w życiu osobistym, sukcesów i czego tam jeszcze dusza zapragnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wirosiu najlepszego!!!!!!!!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 100 lat :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 no to twoje zdrowie wiroś :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 No to Wiroś, najlepszego ,zdrówka i pomyślności Tobie życze, udanego sezonu moto, pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wiroś wszystkiego naj życzą Majoki.:-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 Wiroś najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi