KingRider Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ładną pogode można wykrakać, ja zaraz idę na jazdę próbną z nowo pomalowanym bakiem :-)))) od rana mam banana na twarzy :icon_mrgreen: he i właśnie wyszło słonko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ładną pogode można wykrakać, ja zaraz idę na jazdę próbną z nowo pomalowanym bakiem :-)))) od rana mam banana na twarzy :crossy: he i właśnie wyszło słonko! A ja jutro odbieram suze z Wilmatu bo dostali nowy towar i mają mało miejsca.Myślę że koło 12 pobrykam :flesje: :buttrock: :clap: :icon_razz: :cool: a ja tak cos czuje, ze padac bedziebo wątroba mnie pobolewa :clap: :icon_mrgreen: Bo pijesz,a to potem boli hi hi :icon_razz: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Niestety Kinia trzy na trzy prognozy zapowiadaja deszcz w sobote ... Pozdro dla wszystkich ... Duca lepiej nie kracz hehe :D bo jeszcze sie wyda i co wtedy bedzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duca Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Coz ... jutro bedzie ladnie,a potem caly tydzien nie za ciekawie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Bo pijesz,a to potem boli hi hi :icon_biggrin: ja tylko sok pomidorowy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 tak więc pogoda jakaś będzie na pewno, oby zdatna do jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) a może jakaś ustawka jutro na ,,latanie"?? :icon_mrgreen: ja czekam na części i w środe odwiedze Wilmat Yano jest jeszcze dla mnie płyta z imprezy w wypożyczalni? Edytowane 28 Lutego 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 pogoda jakaś będzie na pewno,ja tam w sobote stawiam na barową....niestety ;) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A ja dzis po 4 miesięcznej przerwie wystawiłem skutera, wyczyściłem ( co niektórzy powiedzą ze się nie czysci czystego motocykla ale oni sie nie znają sie ;) ) i oczywiście zrobiłem rundke honorową :-)ojj wiosna nadciąga...Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 A ja dzis po 4 miesięcznej przerwie wystawiłem skutera, wyczyściłem ( co niektórzy powiedzą ze się nie czysci czystego motocykla ale oni sie nie znają sie :) ) i oczywiście zrobiłem rundke honorową :-)ojj wiosna nadciąga...Pozdro. moje gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wszystkim śmigającym w najbliższym czasie życzę miłych przejażdżek i niech pogoda dopisze... :crossy: no :( tylko nie krakać wredne wrony :P pozdro z Bydzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Wszystkim śmigającym w najbliższym czasie życzę miłych przejażdżek i niech pogoda dopisze... :icon_mrgreen: no :) tylko nie krakać wredne wrony :icon_mrgreen: pozdro z Bydzi hehe a nom nie krakac... ;D bo pogoda ma byc i juz ! :buttrock: Pozdrowienia :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 a może jakaś ustawka jutro na ,,latanie"?? :crossy: ja czekam na części i w środe odwiedze Wilmat Yano jest jeszcze dla mnie płyta z imprezy w wypożyczalni? Oczywiście czeka na Ciebie :cool: :biggrin: :cool: No to trochę polatałem.Ślisko jest przez piasek na ulicach,trzeba uważać.Ale na lubickiej złoty sześćdziesiąt zrobiłem :wink: Bałem się że będzie zimno,ale skończyłem śmigać spocony :crossy: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom_Trn Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Oczywiście czeka na Ciebie ;) :D :cool: No to trochę polatałem.Ślisko jest przez piasek na ulicach,trzeba uważać.Ale na lubickiej złoty sześćdziesiąt zrobiłem :buttrock: Bałem się że będzie zimno,ale skończyłem śmigać spocony :crossy: :cool:Yano i czy to nie jest piekne :P ja w sumie tez juz ze 150 km zrobiłem ale coz... pogodynka sie zepsuła w sumie dzisiaj jest jako tako... Pozdros :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Yano i czy to nie jest piekne :buttrock: ja w sumie tez juz ze 150 km zrobiłem ale coz... pogodynka sie zepsuła w sumie dzisiaj jest jako tako... Pozdros ;) Bałem się czy nie zapomniałem jak się jeździ hihihihi :D :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi