bartez Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a ja dziś też nie pojeździłem z przyczyn technicznych :icon_twisted: łóżysko w tylnym kole podziękowało za współprace :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 mi sie udalo posmigac panowie, to byla jak zawsze przyjemnosc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 troch późno bo od 15, ale pośmigałem z synem. Byliśmy w pieckach, trochę zdjęć a potem postraszyliśmy mieszkańców bydgoskiego Błonia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy1976 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ok to czekam na orlenie o 11;30Lysy nie moze, dzwonilem rodzinne sprawy :icon_mrgreen: niestety jeszcze w następny weekend nie będę mógł polatać :smile: :cool: :banghead: - wyjazd na 4oo do Gdyni, ale później już nie daruje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nastepnym razem przyjedz ale nie puszka pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 no to polataliście gratki dla wspaniałej pogody.ja to sobie troszku poczekam ale spoko do któregos tam razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 nastepnym razem przyjedz ale nie puszka pzodr pewnie, że przyjade teraz bede miała sporo czasu!Suza jeszcze tylko musi odwiedzić Wilmat i cacy a ja tam nigdzie nie jadę bo mam rodzinny obiadek no i czekamy na narodziny nowego bikera hehe miłej przejażdżkiPozdro Buli a kiedy ten bocian do Was zawita?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.z.bandit Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 tomek oponka zmieniona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dude Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 Siemka Chłopy i babki też :wink: Lataliscie już jednośladami ?? Mam nadzieje ze znajde czas i zrobię co trzeba z mym bzykiem . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Daras opona jeszcze nie zmieniona. Umówiłem się w Wilmacie że jak przyjdą uszczelniacze do dadzą cyne i wtedy zaprowadzę zygzaka to załatwią dwie sprawy za jednym zamachem. Witam Bartka. Jak tam kawa? Kiedy jeździmy? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 a kiedy ten bocian do Was zawita?? icon_biggrin.gif a nie wiemy kręci nad kominem i kręci i jakoś nic nie wpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Sporo km nawinietych jak na zimowa pore ! Jak widze z fotek, to nie tylko na pasie ale i u koguta byliscie.Od ubieglego czwartku spotkania w fordonie ruszyly. Nie wiem czy w tym beda na 100 %, ale mysle ze juz w miare regularnie. Kto jest chetny to zapraszamy - dla pewnosci mozecie kolnac do mnie aby nie jechac na marne.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 pikpok najlepsze urodzinowe :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniq Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 najlepszego :icon_exclaim: :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Wszystkiego najlepszego Asiu!!! spełnienia marzeń i wszystkiego tego czego sobie życzysz! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi