bartez Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Bartez wszystkiego naj i mam pytanie jedziesz w niedziele do Bydzi ? jeśli tak to jaka droga może razem byśmy pojechali ? ja raczej bedę juz w CB w niedziele bo bede na impezie- także jak co to mozemy sie umówić gdzieś umówić w bygdoszczy.... np w strzyżawie.... na "Cpn" ok 12(tak jakbys przez Czarże(ostromecko) jechał- jak co to dzwoń -0 nr w profilu(profilowi, profilowi??) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ja raczej bedę juz w CB w niedziele bo bede na impezie- także jak co to mozemy sie umówić gdzieś umówić w bygdoszczy.... np w strzyżawie.... na "Cpn" ok 12(tak jakbys przez Czarże(ostromecko) jechał- jak co to dzwoń -0 nr w profilu(profilowi, profilowi??) icon_biggrin.gif Ok jak co będę dzwonić ja tez jade moze umowimy sie kolo 11;30na stacji ORLEN w swieciu (przechowie)?? Możemy razem czemu nie dziś będę jeszcze sprawdzał sprzęgło czy da rade pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Mogę sie też przyłączyć ;)jasne ale jak bedzie pogoda jak dzisto ja nie jade ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No to fajowo że tyle osób deklaruje że przybędzie tym bardziej że u mnie sprawa też się wyjaśniła będe w niedzielę napewno.Jutro kupuję nowe aku i pierwsza jazda w tym roku będzie ;) , czasu mało ale chyba Chełmżę odwiedze - Tomek da radę z tym kaskiem :D ;)Żonka się jeszcze nie zdeklarowała czy będzie jeździć ze mną ale chyba sobie odpuścimy jazdę w dwójkę na tej łysej oponce więc zapraszam tylko musisz uważać bo u mnie "na wsi" błoto. Jutro może z rana pojedziemy z Darasem na giełdę do Bydzi więc musimy się konkretnie umówić żebyś mnie zastał w domu. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No więc tak:pogoda pod psem, a ja dziś zostałem po raz pierwszy wujkiem, jadę oglądać bobasa :bigrazz: tak więc jutro mnie nie będzie, szerokości w razie ładnej pogody :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ustalić temat stopki na 12:00 w niedzielę.Ew. pas rekreacyjnie po albo przed... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ja będę o 11.00 na BP koło stadionu apatora jakby ktoś z Toronto chciał jechać :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Jak pogoda będzie ok, ja też będę na 11 na BP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Bydgoszcz i okolice kto chętny ustawiamy się stacja Strzyzawa za Fordonem godz11.30 i czekamy za Toronto.Potem Stopka albo pasik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 11;30 jestem na orlenie w swieciukolo 12-tej na shelu w trzeciewcui lece do stopki przez paspoczekajcie jak by cos :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 A więc pojeździmy dzisiaj troszke jest ładna pogoda :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 ok to czekam na orlenie o 11;30Lysy nie moze, dzwonilem rodzinne sprawy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 a ja tam nigdzie nie jadę bo mam rodzinny obiadek no i czekamy na narodziny nowego bikera hehe miłej przejażdżkiPozdro Buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Dziękuwa wszystkim za wspólną jazdę. Było miło. Do następnego. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy vfr 800 Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tylko pozazdrościć....Ja od soboty składałem swój sprzęt.....Nadal czekam na owiewkę boczną od lakiernika.....nie mogę dostać uchwytów pasażera, kufrów i stelaża....Czekam na dzień kiedy skończę naprawy i będę też mógł pośmigać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi