MariuszJ Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no i jak w miare sucho bedzieto armatury tez dojada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 no i jak w miare sucho bedzieto armatury tez dojada a skutery też mogą ??? :biggrin: ps. no dawaj Bartezz dowal coś... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 ja sie nie znam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 (edytowane) a skutery też mogą ??? :D ps. no dawaj Bartezz dowal coś... :crossy: Wy(wy- w sensie buli tyż) :) swoimi niebieskimi skuterami możecie jedynie jechać do najbliżeszej stacji benzynowej- po olej do wysilonych silników dwusówowuch marki Mixol(tydzież LUX), rozrobić sobie mieszanke 1:30- żeby sie niezatarły. Ale jak co to niech Wam bedzie- bedziemy jechać wolno to może bedziecie dotrzymywać nam kroku(oczywiście na trasie, bo w lesie to jedynie możecie iść sobie na poziomki albo inne pieczarki) :) :icon_mrgreen: :) Edytowane 7 Lutego 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 własnie zapomniałem- z chłopakami z Bydgoszczy spotykamy sie w niedziele o 12 w CB w celu polatania troche po lasach Bydgoszczy(zupełny lajt) :icon_question: Juz mi się całkiem popierdoliło,na Motobydzi napisane jest że 9 lutego o 12.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Hmmm fajnie zobaczę bo mam mały problem ślizgające sie sprzęgło 1,2,3 jest ok na 4,5 przy gwałtowniejszym odkręceniu ślizga sie :icon_eek: będę je robił za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Juz mi się całkiem popierdoliło,na Motobydzi napisane jest że 9 lutego o 12.00. no niby tak, ale lepiej pasuje innym w niedziele i jest przeniesione na niedziele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 dokladnie, niedziela 12- stacja ORLENale jaki orlen, gdzie co i jak ;) :crossy: ;) ja spotykam sie z armaturami w trzeciewcu na shelu o ktorej to jeszcze nie wiadomopogoda musi najpierw byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 dokladnie, niedziela 12- stacja ORLENale jaki orlen, gdzie co i jak :biggrin: ;) ;) ja spotykam sie z armaturami w trzeciewcu na shelu o ktorej to jeszcze nie wiadomopogoda musi najpierw byc A z trzeciewca gdzie lecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 do bydzi chybasam nie wiem jeszczei czy w ogole bedewszystko od pogody zależy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Po dzisiejszej rozmowie z ks.Januszem jest nadzieja że msza i imprezka odbędzie się 1 maja.O szczegułach będę informował na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 ok dzieki czekamy na konkretypozdr no to dzis w CCH bedzie sie chyba dzialo :icon_evil: bartez najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Bartezzz Ty stary konusie :biggrin: Bykowe czas płacić :eek: 1000000 buziaków :smile: moc prezentuFFF :crossy: i .. skrzyne ( a moze lepiej całego TIR'a?) browara + hurtownie denaturatu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 No to najlepszego Bartusiu :smile: zdrówka szczęścia, pięknych nowych oponek i dużo paliwka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 :smile: no dolaczam sie do powyzszych i najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi