Ruleś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 no to zdrowko i najlepszego rowniez odemnie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Kurcze taka nuda że przez ostatnie miesiące ten wątek bardziej jak koncert życzeń wygląda :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Michał! wszystkiego najlepszego zdrówka,szczęścia,spełnienia marzeń tych motocyklowych i tych prywatnch,zawsze pełnego baku i radości z Życia! :icon_razz: ;) Kurcze taka nuda że przez ostatnie miesiące ten wątek bardziej jak koncert życzeń wygląda :D marzec już niedługo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja tam nie wiem, ale w pierwszą słoneczną/suchą sobotę będe zajadał fląderke w Krynicy Morskiej i niech mnie piekło pochłonie jak tak nie będzie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dziękuje bardzo Wam wszystkim za życzonka :clap: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Ja tam nie wiem, ale w pierwszą słoneczną/suchą sobotę będe zajadał fląderke w Krynicy Morskiej i niech mnie piekło pochłonie jak tak nie będzie :P obyś nie rzucał słów na wiatr- bo w piekle troche za ciepło ;) Michał najlepszego i niepij za dużo żebyć mógł jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) Ja również dołączam się do życzeń dla Michała .Wszystkiego naj naj naj.... :biggrin: Edytowane 29 Stycznia 2008 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Michał ode mnie też najlepsze życzenia i wachy po pachy.:-) Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 Dlugich prostych, zawsze ladnej pogody w podrozy, pelnego baku no i oczywiscie jak najwiecej bezproblemowych dni!! :biggrin: Wszystkiego naj naj :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 obyś nie rzucał słów na wiatr- bo w piekle troche za ciepło :crossy: Michał najlepszego i niepij za dużo żebyć mógł jeździć :flesje: nie wiem czemu ale przypomniał mi się kawał: Zajączek złapał złotą rybkę w przeręblu, no i rybka jak to rybka mówi że spełni jego trzy życzenia jeżeli tylko ją puści wolno. No to Zajączek mówi że ma spełnić trzy życzenia Niedzwiedzia które wypowie jak tylko nadejdzie wiosna i wylezie z jaskini po śnie zimowym. Rybka się zdziwiła ale powiedziała że tak się stanie. Nadeszła wiosna, niedzwiedz wychodzi z jaskini, przeciąga się o mówi: - 100 chu*ów w dupe i widły w plecy, aby tylko była łądna pogoda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ysy1976 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :icon_mrgreen: Dziś udało mi się wykorzystać pogodę i pośmigać trochę po okolicy. Niby nie dużo około godzinki ale zawsze pierwszy wyjazd z garażu w tym roku zaliczony!! :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookas-Toruń Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :biggrin: Dziś udało mi się wykorzystać pogodę i pośmigać trochę po okolicy. Niby nie dużo około godzinki ale zawsze pierwszy wyjazd z garażu w tym roku zaliczony!! :crossy:Ja też dziś jeździłem :crossy: Dwie godzinki pokręciłem się po mieście.Suuuuuper było :buttrock: Ja tam nie wiem, ale w pierwszą słoneczną/suchą sobotę będe zajadał fląderke w Krynicy Morskiej i niech mnie piekło pochłonie jak tak nie będzie :buttrock:Dobry pomysł :bigrazz: Chętnie sie przyłączę do tej wyprawy, jednak z jedną małą różnicą...ja jadę na łososia :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 :buttrock: Dziś udało mi się wykorzystać pogodę i pośmigać trochę po okolicy. Niby nie dużo około godzinki ale zawsze pierwszy wyjazd z garażu w tym roku zaliczony!! :biggrin: he he Lysy a ja tez dzis jezdzilem i zaliczylem trase swiecie tlenale ciala dalem, ze nie zadzwonilem :buttrock: nastepnym razem kolne do was i smigniemy na kawe pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Ja też dziś pojeżdziłem... kilka rundek w koło placu Bartezową Tenerką...Podziękował koledze :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 nastepnym razem do CCH wyskocze moze smigniemy razem gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi