marekbuli Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 a co tu rozumieć coś tu nie działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 ktoś dziś jeździł ? gdzie można w terenie pojeździć ? jakie dobre miejsca znacie? dziś byłem w lesie na diabelskim kamieniu ale lód jest na polnych drogach i nie jeździ sie ciekawie.Pozdrawiamja mam jeszcze rozkręconego sprzęta, ale chyba i tak po terenie bym nie jeździł własnie z takich samych przyczyn jak Ty napisałeś- lód, pozatym mam lipne opony i raczej w duże błoto sie nie nadają.... jak warunki sie troszke poprawią i złoże moto to mozemy sie gdzies umówić na latnie w terenie a co tu rozumieć coś tu nie działa prawidłowo twój mózg nie działa prawidłowo :icon_exclaim: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 Piekna pogoda dzisiaj na polatanie!!! Niestety nie pojezdze bo nie mam zarejestrowanego moto. Zal mi dupe sciska heheheh! Jezdzil ktos z Was dzisiaj?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 23 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 bartezz za tego bana dla mnie to my się policzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek... Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Kurna jak mie dupa korci zeby polatac,tylko cała Bydzia zawalona błotem .Szkoda moto brudzic.Pozostaje po garażu w te i nazad :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Panie i PanowieCzy w Toruniu jest autoryzowany serwis KAWASAKI? I czy warto skorzystać z jego usług?Jeżeli tak to proszę uprzejmie o namiar.Pozdrawiam Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 (edytowane) Panie i PanowieCzy w Toruniu jest autoryzowany serwis KAWASAKI? I czy warto skorzystać z jego usług?Jeżeli tak to proszę uprzejmie o namiar.Pozdrawiam CześćNiby coś jest, u Roberta się to zwie, ma Yamahe i Kawke ale generalnie odchodzi się od polecania tego miejsca (drogo), częściej poleca się Wilmat na Gdańskiej choć to serwis Suzuki, ale mi wczoraj w Hondzi dłubali i jest oki Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Wiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 , ale mi wczoraj w Hondzi dłubali i jest oki Czyzby Hondzia "pełnej mocy" nabierała... ?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goy@ Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 CześćNiby coś jest, u Roberta się to zwie, ma Yamahe i Kawke ale generalnie odchodzi się od polecania tego miejsca (drogo), częściej poleca się Wilmat na Gdańskiej choć to serwis Suzuki, ale mi wczoraj w Hondzi dłubali i jest oki Kumplowi zrobili Virago czyli są ok :icon_question: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 25 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Czyzby Hondzia "pełnej mocy" nabierała... ?Pozdr. Panowie powiedziedzieli że Hondzia nie jest zblokowana, znaczy już wcześniej została odblokowana, hmmm czyżbym poprostu odczuwał niedostatek mocy po XTZ 750 :icon_razz: , sam już nie wiem, poczekam do wiosny wtedy się ją porządnie oblata :crossy: Kumplowi zrobili Virago czyli są ok :lalag: :cool: ale Robert cz Wilmat :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ja tam jeżdże do JapanBike do Bydgoszczy przy kamiennej .Zawsze solidnie i jeszcze nie tak drogo. Chłopacy robią w interesie od 15 lat albo i dłuzej ja tam polecam to miejsce, a od torunia to kawałek.Pozdro Buli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Panie i PanowieCzy w Toruniu jest autoryzowany serwis KAWASAKI? I czy warto skorzystać z jego usług?Jeżeli tak to proszę uprzejmie o namiar.PozdrawiamW Bydzi też jest od niedawna nowy serwis KAWASAKI. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk g-dz Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mam pytanie odnosnie czemu nie pokazuje mi przebiegu (ilosci postow) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Mam pytanie odnosnie czemu nie pokazuje mi przebiegu (ilosci postow) ??Nie pokazuje Ci przebiegu bo piszesz w tematach nie wnoszących nic do forum czyli w spamowaniu i gadaniu o dupie maryny :-).Napisz coś w tematach technicznych to Ci nabije licznik.Pozdrawiam. http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1130781Opisałem w końcu tą minę po którą byliśmy z Markiem i Darkiem w Stargardzie. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 he he tak z przebiegiem Tomek ma racje kurcze posmigac dzis chcialem temperatura odpowiedniaale ten deszcz :P juz olac wiatr jak w robocie jestem to pogoda okale jak mam wolne to zawsze pod gore....ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi