Skocz do zawartości

MOTOCYKLIŚCI Z TORUNIA I OKOLIC.WANTED!!!!!

Pablo78
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś dziś jeździł ? gdzie można w terenie pojeździć ? jakie dobre miejsca znacie? dziś byłem w lesie na diabelskim kamieniu ale lód jest na polnych drogach i nie jeździ sie ciekawie.

Pozdrawiam

ja mam jeszcze rozkręconego sprzęta, ale chyba i tak po terenie bym nie jeździł własnie z takich samych przyczyn jak Ty napisałeś- lód, pozatym mam lipne opony i raczej w duże błoto sie nie nadają....

jak warunki sie troszke poprawią i złoże moto to mozemy sie gdzies umówić na latnie w terenie

a co tu rozumieć coś tu nie działa prawidłowo

twój mózg nie działa prawidłowo :icon_exclaim: :icon_twisted:

Panie i Panowie

Czy w Toruniu jest autoryzowany serwis KAWASAKI? I czy warto skorzystać z jego usług?

Jeżeli tak to proszę uprzejmie o namiar.

Pozdrawiam

Cześć

Niby coś jest, u Roberta się to zwie, ma Yamahe i Kawke ale generalnie odchodzi się od polecania tego miejsca (drogo), częściej poleca się Wilmat na Gdańskiej choć to serwis Suzuki, ale mi wczoraj w Hondzi dłubali i jest oki

Edytowane przez Wiroś

Cześć

Niby coś jest, u Roberta się to zwie, ma Yamahe i Kawke ale generalnie odchodzi się od polecania tego miejsca (drogo), częściej poleca się Wilmat na Gdańskiej choć to serwis Suzuki, ale mi wczoraj w Hondzi dłubali i jest oki

Kumplowi zrobili Virago czyli są ok :icon_question:

:icon_twisted:

Czyzby Hondzia "pełnej mocy" nabierała... ?

Pozdr.

Panowie powiedziedzieli że Hondzia nie jest zblokowana, znaczy już wcześniej została odblokowana, hmmm czyżbym poprostu odczuwał niedostatek mocy po XTZ 750 :icon_razz: , sam już nie wiem, poczekam do wiosny wtedy się ją porządnie oblata :crossy:

Kumplowi zrobili Virago czyli są ok :lalag:

:cool:

ale Robert cz Wilmat :cool:

Panie i Panowie

Czy w Toruniu jest autoryzowany serwis KAWASAKI? I czy warto skorzystać z jego usług?

Jeżeli tak to proszę uprzejmie o namiar.

Pozdrawiam

W Bydzi też jest od niedawna nowy serwis KAWASAKI.

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N

Mam pytanie odnosnie czemu nie pokazuje mi przebiegu (ilosci postow) ??

Nie pokazuje Ci przebiegu bo piszesz w tematach nie wnoszących nic do forum czyli w spamowaniu i gadaniu o dupie maryny :-).Napisz coś w tematach technicznych to Ci nabije licznik.Pozdrawiam.

http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1130781

Opisałem w końcu tą minę po którą byliśmy z Markiem i Darkiem w Stargardzie.

GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N