MariuszJ Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 ;) innym razem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 juz ustawki na maja hehe i na off road z bartezem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) juz ustawki na maja hehe i na off road z bartezem co w tym śmiesznego?? rozwiń swą myśl rycerzyku na niebieskim skuterku :( żal Ci dupe ściska ze nie kupiłeś enduro-przyznaj sie :icon_mrgreen: (może kupiłbyś enduraka -jakbyś potrafił jeździć coś.....) :biggrin: ps. 60 lat korepetycji z informatyki, a avatara pożądnego nie może załadować- jakiś mało wyraźny Edytowane 21 Stycznia 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 to do nedzy wielkiej dzis specjalnie fote zrobiłem i załadowałem ja tam cały czas widze yamahe nie wiem o co kaman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja od rana widzę B12, więc spoko, możesz ochłonąć :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja też widzę od dawna Bandziorka :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 to do nedzy wielkiej dzis specjalnie fote zrobiłem i załadowałem ja tam cały czas widze yamahe nie wiem o co kaman a co to za Pani i Pan koło tego skutera ? :D taaa Ty foty zrobiłes kłamco... meila odebrałes, którego łaskawie wczoraj wieczorem wysłałem Tobie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam. Może wiecie gdzie można w naszej okolicy wypożyczyć przyczepke do przewozu motocykli. Umówiłem sie na oglądanie moto w sobote a kumpel który miał ze mną jechać dziś mi powiedział że nie jedzie :D i musze znaleść sobie jakąś przyczepke. Jeżeli macie jakieś namiary to byłbym wdzięczny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 (edytowane) Witam. Może wiecie gdzie można w naszej okolicy wypożyczyć przyczepke do przewozu motocykli. Umówiłem sie na oglądanie moto w sobote a kumpel który miał ze mną jechać dziś mi powiedział że nie jedzie :banghead: i musze znaleść sobie jakąś przyczepke. Jeżeli macie jakieś namiary to byłbym wdzięczny :) wiemy i niedawno używałem/liśmy( co niektórzy wiedzą) :bigrazz: sprawdzona :clap: we Wiągu- a wiec niedaleko Ciebie- jak ze Świecia lecisz na Grudządz http://www.boar.com.pl/kontakt.php polecam przyczepka zajebista- mozana jechać "troche" więcej niż przepisy pozwalają :P http://img329.imageshack.us/img329/8776/bu...o12i2008dx6.jpg :wink: 30 zł za dobe Edytowane 21 Stycznia 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 kumpel ze swiecia tez ma taka przyczepkeale cos go ostatnio nie widuje, w pracy chorobowenie wiem- moze w angli za bialego murzyna robi a we wiagu faktycznie mozna i taniej niz na stacji ale pochwal sie co jedziesz ogladac ew. kupic :icon_exclaim: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 gdzie to w ogóle co jest odymane nowa fote wrzuciłem ja i tak widze yamahe coś tu nie działa prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 (edytowane) gdzie to w ogóle co jest odymane nowa fote wrzuciłem ja i tak widze yamahe coś tu nie działa prawidłowo wyczyść pamięć przeglądark(usuń historir i takiem tam cookie i inne)- może pozmoze albo duch jamachy Cie prześladuje :biggrin: - w tym przypadku nic nie poradzisz :) ps. mógłbyś troche popracować nad stylem swoich wypowiedzi, bo cieżko sie czyta Twoje wypociny Edytowane 22 Stycznia 2008 przez bartez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 gdzie to w ogóle co jest odymane :biggrin: Buli pisz dużymi literami bo Cię zrozumieć nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempin Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dzięki bartez za informacje przyczepka juz zaklepana na weekend :icon_eek: ale pochwal sie co jedziesz ogladac ew. kupic :flesje: pozdr Hmm rozgladm sie za golasami a w szczególności za Hornetem 900 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rez Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 ktoś dziś jeździł ? gdzie można w terenie pojeździć ? jakie dobre miejsca znacie? dziś byłem w lesie na diabelskim kamieniu ale lód jest na polnych drogach i nie jeździ sie ciekawie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi