Marek BANDIT Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kinga, napisz co i jak z tą 535. Kumpel z Chełmży ma też takiego sprzęta na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 znaleźlismy w naszych własnie okolicach dokładnie Kijewo Królewskie,gościu ma 2 Virażki jedna z 91 r a drugą 93-ta druga podobno piekna w super stanie za 6500 do negocjacji! wydaje mi sie ze jest to okazja bo takie chodza po 7-8 tys. kurcze niestety musze siedziec w pracy wiec ogledziny odbeda sie bezemnie ! :banghead: :banghead: az cała chodze z wrażenia :icon_mrgreen: a powiedz cos wiecej o chełmżyńskiej virago????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Kinga wiem o kogo chodziuwazajcie na kolesia niezly kretacz z niegoale maszynki ma w niezlym stanie tylko jesli chodzi o sformułowanie prawne umowyto kreci nie z tej zie3mi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Dzieki Mariusz za info! napewno zwróce na to uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 a znam kolesia ma fajne sprzęty i gadać też z nim możnaKuzyn kupił od niego moto bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikpok Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wiem, że na tego typu ogłoszenia jest przeznaczone inne miejsce, ale najpierw zapodam temat tutaj....MIANOWICIE: SPRZEDAM KURTKE IXON DIVA ROZMIAR 36 ORAZ SPODNIE MODEKA ROZM 38 (TEKSY) KOLOR CZARNY, PIERWSZY SEZON... CENA DO NEGOCJACJI....INFO NA NR 607 999 030, LUB NA DRUGI NUMER, CI CO GO MAJĄ....GG W PROFILU, JAKBY CO WYSYŁAM FOCI. POZDRAWIAM :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Buli chodzi CI o kolesia z Grudziądza? Mnie proponował ściągniecie zygzaka z Anglii. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 No więc tak:po nartach bolało mnie wszystko, ale stękałem i łaziłem, jakoś wkońcu jednak mnie prześwietlili i obadali, okazało się że - lewa kostka skręcenie I - go stopnia = bandaże + altacet- prawa kostka skręcenie II - go stopnia = gips na dwa tygodnie :icon_mrgreen: tak więc przepraszam wszystkich z którymi się umawiałem na sobotę na bajzel w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Wiroś! co ty żeś robił w tych górach!kuźwa dobrze ze zyjesz!przecież są znaki info że pod wpływem alkoholu wstęp wzbroniony :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Ale ja naprawdę nic nie teges drinkes :) jakoś tak wyszło samo, chyba dlatego że od ponad roku w ogóle się nie ruszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 niech tak bedzie,bo i tak swiadków ni ma :flesje: Wiroś regeneruj siły,zatem kto ma jeszcze jakies wolne miejsca w Katamaranie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 ja jutro popoludniu bede na 100% wiedzial czy pojadejak tak to moze sie u yana zalapie na miejscowke :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Yano jedzie tez jako pasażer :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 http://moto.allegro.pl/item295087232_pilni...an_idealny.htmlJedziemy jutro z Bartezem po kawę :-). Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 no no no Tomek oby tym razem wszystko bylo okw piatek ma byc dosc cieplojak bedzie tak jak synoptycy przewidująto pale sprzeta i pare km zrobie :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi