Tomek xj550 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja również życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń związanych z nasza pasją motocyklową :icon_biggrin: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Tomek xj550 Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 cie krece co za bestia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Namierzyłem zajebistego sprzęta dla siebie, troszke tańszy niż zygzak ale daje rade.Tylko żona musi dać przyzwolenie.http://moto.allegro.pl/item280459265_honda...unt_cbr600.htmlCo o tym myślicie? Warto? Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Piękny sprzęcik :D , marzenie ,hehe,widać że nie katowany używany turystycznie,z dobrych rąk ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st@f Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja również chciałbym wszystkich życzyć wszystkiego dobrego na ten nadchodzący 2008rok,oczywiście jak najwięcej wspólnych wypadów motocyklowych życzę Wam ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 czy ktoś tu zapomniał o mnie do HUJCAale kierowcą nie będe oo jednak kac nie minął bo na liscie sie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 czy ktoś tu zapomniał o mnie do HUJCAale kierowcą nie będe oo jednak kac nie minął bo na liscie sie nie widziałem co sie burzysz?? i nie przeklinaj bo ci najebiemy na spotkaniu jesteś na liście, wiec o co kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 kurcze jak tak zerknalem w dolto kto by pomyslal ile 4-wiczow ma dzis urodziny Maestro najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 kurcze jak tak zerknalem w dolto kto by pomyslal ile 4-wiczow ma dzis urodziny Maestro najlepszego niemożliwe, to chyba ściema pewnie 90 % podało taka date z "lenistwa" tak sądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) a jak fajnie nie bede kierowac,ostatnio jak jechałam jako pasażer nie bylo za wesoło- ujawniła sie choroba lokomocyjna :( choc na codzien ja kierowca,wiec nie rozumiem :banghead: awiomarin bedzie trzeba kupic :icon_mrgreen: :lalag: :wink: albo inne srodki :flesje: Edytowane 2 Stycznia 2008 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 a jak fajnie nie bede kierowac,ostatnio jak jechałam jako pasażer nie bylo za wesoło- ujawniła sie choroba lokomocyjna :( choc na codzien ja kierowca,wiec nie rozumiem :wink: awiomarin bedzie trzeba kupic :lalag: :banghead: :wink: albo inne srodki :( ja też planuje sie zopatrzyc w "inne środki"- cały czas planuje ze ja prowdzic nie bede :icon_mrgreen: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 W sobotę rano wyruszamy po zygzaka z Markiem i Darkiem. Trzymajcie kciuki. Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 (edytowane) W sobotę rano wyruszamy po zygzaka z Markiem i Darkiem. Trzymajcie kciuki. Jak tylko kupisz dawaj znać gdyż szanowna komisja musi go organoleptycznie ocenić, ewentualnie przetestowac (ale to juz może lepiej w marcu/kwietniu:-)Powodzenia i pamiętaj o dokładnym sprawdzeniu moto na miejscu... :clap: Edytowane 2 Stycznia 2008 przez lukimaster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek xj550 Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Postanowienie Noworoczne : " NIKT ALE TO NIKT NIGDY I NIGDZIE NIE BĘDZIĘ DOSIADAŁ ZYGZACZKA :-)" Cytuj GPZ500S->XJ550->GSX600F->ZZR1100->GSF600N Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałKaczmar. Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 a jak fajnie nie bede kierowac,ostatnio jak jechałam jako pasażer nie bylo za wesoło- ujawniła sie choroba lokomocyjna :( choc na codzien ja kierowca,wiec nie rozumiem :banghead: awiomarin bedzie trzeba kupic :biggrin: :icon_mrgreen: :wink: albo inne srodki :flesje:Choroba lokomocyjna atakuje pasazerow a kierowca moze byc nosicielem bezobjawowym bo tak jest zaangazowany w prowadzenie ze nie ma czasu chorowac, mam jednak nadzieje ze inne srodki beda skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi